Sam Shepard filmszínész őrizetbe vették ittas vezetés miatt

ittas vezetés ittas ittas állapot Sam Shepard ittas járművezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.

A színészt egy belvárosi étteremnél tartóztatta fel a rendőrség hétfőn, miután bejelentés érkezett hozzájuk a hely biztonsági szolgálatától egy feltehetőleg ittas sofőr miatt.

Forrás: Santa Fe County Jail

A 71 éves Shepard megpróbált elhajtani autójával, ám a jármű kézifékje behúzva maradt. A színész azt mondta a rendőröknek, hogy két tequilát ivott és azt tervezte, hogy hazavezet.
Shepard nem volt hajlandó alávetni magát a szondáztatásnak, de belement a helyszíni józansági tesztbe, amelyen el is bukott. Kedd délután óvadék ellenében kiengedték. Ügynöke nem kívánta kommentálni a történteket.
Shepard 1979-ben kapott Pulitzer-díjat Buried Child című drámájáért. Filmes pályafutása - Bomba bébi, Acélmagnóliák, Viharszív, A Sólyom végveszélyben, Szerelmünk lapjai - mellett elismert zenész, rockbandájával a Szelíd motorosokban szerepelt.
A színésznek a jelek szerint a mostani volt efféle ügye: 2009 januárjában sebességtúllépés és ittas vezetés miatt tartóztatták le Illinois államban. Akkor elismerte a bíróságon a szabálysértéseket és pénzbüntetésre, valamint közmunkára ítélték.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.