Elfáradt a szervezkedésben Vajna Timi

Forrás: Facebook/ Vajna Tímea -
Vajna Timi Andy Vajna Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi teljes erőbedobással szervezi a szépségkirálynő-választást. Most úgy tűnik, mintha pihenésre lenne szüksége.

Vajna Timi a cannes-i filmfesztiválon való bulizás után teljes gőzzel a Miss Universe szépségverseny szervezésén dolgozik.

Május 30-án kezdődik ugyanis a szépségek felkészítő tábora, Timiék pedig egy világsztárt is meghívtak a zsűri tagjai közé. Andy Vajna felesége mindent bevet annak érdekében, hogy egy nagyon színvonalas műsort láthassanak a nézők.

Úgy tűnik, Timi kissé elfáradt a szervezkedésben, hiszen eddig sosem láthattuk karikás szemmel, most azonban olyan fotót osztott meg, amin fáradtnak tűnik – de még így is gyönyörű.

Vajna Timi és Czippán Anett kiskutyája Forrás: Facebook/ Vajna Tímea
Döbbenetes! Egy nyilvánosvécén húzta le felesége hamvaithttp://www.life.hu/news/20150527-egy-nyilvanosvecen-lehuzta-felesege-hamvait.htmlEgy japán férfi annyira gyűlölte feleségét, hogy nem volt hajlandó eltemetni, inkább máshogy szabadult meg hamvaitól.NewsThinkstockEnnél menőbb kép még sosem készült politikusrólhttp://www.life.hu/news/20150527-angela-merkel-nagyon-meno-kepe.htmlEgy halászhajó átadásán, a németországi Sassnitzben falta be a német kancellár a pácolt heringet, amiről elkészült minden idők legjobb Merkel-képe. News--Hazatalált Rozsdi, a kutya - Megható videóhttp://www.life.hu/news/20150526-ezert-fontos-a-mikrochip.htmlRozsdás, a kutya egy hónapja veszett el. Gazdái már kezdték feladni a reményt, hogy valaha megtalálják. Végül egy néhány miliméteres kis eszköz, a mikrochip segített, hogy hazakerülhessen. Ugye a te kutyádban már van mikrochip? NewsThinkstockBrutális! Élve elégettek egy 16 éves lánythttp://www.life.hu/news/20150526-elve-elegettek-egy-16-eves-lanyt.htmlA guatemalai Rio Bravóban először összeverték, majd felgyújtották a 16 éves lányt. Videofelvétel is készült a kegyetlenségről. NewsThinkstockGeorge Clooney filmje hatalmas bukáshttp://www.life.hu/news/20150525-george-clooney-filmje-hatalmas-bukas.htmlA Brad Bird rendezésében, George Clooney főszereplésével készült Holnapolisz című sci-fi nagyon gyengén szerepelt az első hétvégéjén.News--1000 négyzetméternyi virág köszönti a rendkívüli nőkethttp://www.life.hu/news/20150522-viragszonyeggel-varjak-a-noket-vasarnap.html40.000 virággal köszöntik a magyar nőket május 24-én vasárnap, a Március 15. téren, Budapesten. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet a nők mindennapi helytállására.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.