Videó! Óriási rajtakapás: ilyen, amikor nyakon csípik a magyar rendőrök a prostituáltakat

Forrás: police.hu -
prostitúció prostituált rendőrség News prostitució
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerítés bűntett és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség egy nő és egy férfi ellen, akik éjszakai szórakozóhelyet üzemeltettek Békéscsabán - adta hírül a police.hu.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. május 26-án 22 óra körüli időben őrizetbe vett egy békéscsabai férfit és élettársát. Az 52 éves G. György a 36 éves B. Anikóval éjszakai szórakozóhelyet üzemeltetett Békéscsabán. A bárban nyitvatartási időben prostituáltak dolgoztak, akikhez a vendégek a nyomozás eddigi adatai szerint G. Györgynél jelentkeztek be. A lányok a szolgáltatásaikért kapott pénzből a vendéglátóhely mindkét üzemeltetőjének részesedést fizettek. A gyanúsítottak emellett egy lakást is béreltek, ahol szintén prostituáltak nyújtottak szexuális szolgáltatást.

Ebben a bárban dolgoztak a lányok. Forrás: police.hu

A nyomozók 2015. május 25-éről 26-ára virradó éjjel egy időben három helyszínen jelentek meg. A bárban és a bérelt lakásban helyszíni szemlét, a gyanúsítottak lakóhelyén pedig házkutatást tartottak. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya G. Györgyöt és B. Anikót bordélyház fenntartásával, vezetésével, anyagi eszköz szolgáltatásával elkövetett prostitúció elősegítése bűntett és kerítés bűntett elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a Békéscsabai Járási Ügyészségen előterjesztést tett az őrizetben lévő gyanúsítottak előzetes letartóztatására – adta hírül a hivatalos oldalán a rendőrség.

Íme a videó, amin rögzítették a rendőri intézkedést:

Tragédia! Öngyilkos lett a magyar fociedzőhttp://www.life.hu/news/20150528-ongyilkos-lett-a-magyar-fociedzo.htmlSzíven szúrta magát Jung József, akinek pszichiáterével lett volna találkozója aznap, amikor öngyilkos lett. NewsOrigoKözeleg a jó időhttp://www.life.hu/news/20150528-milyen-ido-lesz-csutortokon-es-penteken-az-idojaras-elorejelzes-szerint.htmlCsütörtökön még helyenként számíthatunk esőre, záporra, péntektől azonban már itt a jó idő.News--Meghalt az MTV híradósahttp://www.life.hu/news/20150527-elek-janos-az-mtv-hiradosa-meghalt.html68 évesen meghalt Elek János újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető, volt tévéhíradós. Hosszú betegség után kedden hunyt el.News--Félmillió forint volt a beugró Naomi Campbell szülinapi bulijárahttp://www.life.hu/news/20150528-naomi-campbell-cannesi-szulinapi-bulijara-felmillio-forint-volt-a-beugro.htmlA híres topmodell Cannes-ban tartotta 45. születésnapját. A meghívott celebek mellett az is bejuthatott a bulira, aki kicsengetett félmillió forintot.News--Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--40 éves lett a pucér szakács - Boldog születésnapot, Jamie Oliver!http://www.life.hu/news/20150527-jamie-oliver-brit-sztarszakacs-szuletesnapjat-unnepli.htmlAz Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb séfje, Jamie Oliver ma ünnepli születésnapját. Isten éltesse!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.