A világ egyik leghíresebb jövendőmondója, aki Hitler felemelkedésére és a szeptember 11-i terrotámadásra is előre figyelmeztette az emberiséget, hatalmas földmozdulást jósolt Kaliforniának május 28-ára.

A legnagyobbakkal is előfordul, hogy tévednek. Szerencsére. Nostradamus, a földkerekség egyik leghíresebb jósa ugyanis 9,8-as erősségű földrengést jósolt Amerika, egészen pontosan Kalifornia állam területére május 28-án a délutáni órákra.

Dátum nélküli portré az 1503-ban született polihisztorrólForrás: AFP

„A remegés oly erős május hónapjában / Szaturnusz, Bak, Jupiter, és Merkúr a Bikában / Vénusz is, Rák, Mars, a Szűzben" - szólt Nostradamus verssora.

Egy, a híres videómegosztó portálra feltöltött videó szerint a csillagállás valóban a csütörtöki napra utalt, a Nostradamus által megjövendölt földrengés azonban - mindenki megkönnyebbülésére - elmaradt.

Világhírű jóslatok - Tényleg van mitől félnünk?
Beigazolódott jóslatok és hatalmas melléfogások, tudományos előrejelzések az egész bolygóra kiterjedő katasztrófákról - vajon mennyire kell komolyan vennünk a híres vagy hírhedtté vált "fenyegetéseket?" Ennek járt utána a Life.hu - a cikkért kattints ide!