forgatás SportKlub Pordán Petra sérülés súlyos sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető gyógyulása három hónapig tart majd, mert egy forgatáson izomrost szakadást szenvedett. Pordán Petrának hatalmas fájdalmai voltak.

Pordán Petra a SportKlub Helló, Angyalok! című műsorának forgatásán súlyosan megsérült. A csatorna legújabb „angyala" magát okolja, amiért izomrost szakadást szenvedett, és várhatóan három hónapig lábadoznia kell.

Forrás: redlemon

„A legutóbbi forgatáson a súlyemelést próbáltuk ki a csajokkal, alaposan bemelegítettünk, majd felkerültek a súlyok a rúdra, húsz kilót kellett kinyomnom" – mondta Petra, aki a forgatáson nem érzett semmi különöset. Este, lefekvés után tört rá a fájdalom, méghozzá elementáris erővel.

„Szteroid injekciót és fájdalomcsillapítókat kaptam, de így sem tudtam napi 2-3 óránál többet aludni. Ez így ment több mint egy héten keresztül. A sportorvos kineziológiai tapaszokat javasolt és kimondta, hogy izomrost szakadást szenvedtem. Szerencsére a tapaszok használnak, a kialakult ödéma is egyre kisebb, de valószínűleg még három hónap kell a teljes gyógyuláshoz" – magyarázta Petra, aki minden héten más sportággal ismerkedik Aryee Claudia (Tücsi) és Tóth Laura társaságában. Az angyalok eddig sem finomkodtak, odatették magukat, akár amerikai fociról, akár boxról volt szó, ám a sérülések eddig szerencsésen elkerülték a csinos kis csapatot.

„Elképzelhető, hogy rosszul melegítettem be, de az is, hogy már korábban megsérült a hátam. Alapszinten hamarosan újrakezdhetem a sportolást, de úgy érzem, egy darabig nem leszek komoly ellenfél Tücsi és Laura számára" – mondta a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.