Kiderült: ennyit keres Majka a Belehalokkal

Belehalok Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te hogy tippelnél? Mennyit hozott a konyhára eddig Majkáék népszerű, több mint 31 milliós letöltésnél járó dala, a Belehalok? A zenész-műsorvezető nem titkolja.

"Három éve tettük fel a klipet a videomegosztókra, és azóta negyedévente kapjuk az elszámolásokat. Ezeket nehéz összeadni, de úgy számoltam, hogy eddig nettó hárommillió forintot hozott a Belehalok klipje, aminek a fele a kiadót illette. Mivel a dalt Curtissel és BLR-rel hárman írtuk, és adtuk elő, a befolyt pénzeket is háromfelé osztottuk. Nem lövök nagyon mellé, ha azt mondom, hogy eddig kábé 500 ezret kerestem. Ez havi szinten 13 ezer. Hát, mit mondjak? Ha belehalok se tudtam volna ebből megélni!"mondta el a Blikknek Majka.

"Emlékszem, amikor az első nagy internetes őrület után hatezer euró érkezett, amelynek a fele maradt nálunk, azaz fejenként ezer euró, ami persze nem volt rossz pénz. Kíváncsi lennék, hogy azok a kollégáim mennyit kaphatnak, akiknek 'csak' pár százezres nézettséget produkál egy-egy videoklipjük?" – folytatta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.