Hogy rohan az idő! 50 éves lett a '80-as évek nőideálja

Forrás: AFP/Brad Barket -
Brooke Shields születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Telik az a rohadt idő! Szinte hihetetlen, de ma betöltötte 50. évét Brooke Shields.

Több, mint tízszer kérték fel a Vogue magazinba címlaplánynak, a Time magazin arcának választotta, és az egész világ imádta a Kék lagúna című filmben Brooke Shields-et.

A színésznő volt a '80-as évek szexszimbóluma, mindenki olyan akart lenni, mint ő. 1996-ban még saját sorozatot is kapott egy kábelcsatornán.

Forrás: AFP/Brad Barket

Ma 50 éves a színésznő, és még mindig káprázatosan szép.

A nap cukiságai: Ormányosmedvék születtek Szegedenhttp://www.life.hu/news/20150531-ormanyosmedvek-szulettek-szegeden.htmlNincs is jobb dolog vasárnap, mint megnézni néhány újszülött ormányosmedvét.News--Elhunyt a világhírű teniszezőnőhttp://www.life.hu/news/20150531-elhunyt-a-vilaghiru-teniszezono-doris-hart.htmlNyolcvankilenc évesen elhunyt a teniszlegenda, Doris Hart. NewsOrigoJövő héten megjön a nyárhttp://www.life.hu/news/20150531-jo-ido-lesz-junius-elso-heten.htmlJúnius első hetében hivatalosan is megérkezik a nyár. News--Halálra késeltek egy nőt Pápán - Fényes nappal, a főtéren történthttp://www.life.hu/news/20150531-halalra-keseltek-egy-not-papan.htmlMegkéseltek egy nőt Pápán, aki a helyszínen életét vesztette. News--Brutális! Szexuális segédeszközzel ölték meg a színészthttp://www.life.hu/news/20150531-szexualis-segedeszkozzel-oltek-meg-ramon-novarro-szineszt.html1968-ban kegyetlenül végezte ki egy testvérpár az eredeti Ben Hur film sztárját, Ramon Novarrot. NewsOrigoAsszisztense előtt felgyújtotta magát a filmdívahttp://www.life.hu/news/20150528-judy-garland-asszisztense-elott-gyujtotta-fel-magat.htmlJudy Garland egykori asszisztense mindent kiteregetett a filmdíváról. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.