Végre! Szuper újdonsággal rukkolt elő a Facebook

Gif újítás Facebook
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan táncoló kiskutyák, bólogató nyuszik és videoklip részletek lephetik el a közösségi oldalt. 

Bejelentették a jó hírt, amit a mozgókép rajongók imádni fognak. Hamarosan gif-eket is megoszthatunk Facebookon.

Forrás: Giphy

Alapértelmezettként továbbra is állóképeket látunk majd, ha valaki gif-es kommentet szúr be, vagy sétáló csillámpónit küld a falunkra, de ha rákattintunk, megmozdul majd a kép. A rossz hír, hogy saját készítésü gifeket egyelőre nem tudunk majd használni, csak internetes oldalakról lehet őket beszúrni.

Durva baki - Halottal próbált interjút készíteni a riporter http://www.life.hu/news/20150531-halottal-probalt-interjut-kesziteni-a-riporter.html Egy brazil riporter nagyon szorgalmasan igyekezett mindenkit meginterjúvolni egy ékszerbolti rablás kapcsán. Nem vette észre, hogy a földön fekvő fiú már nem él. News Origo Meghalt Obersovszky Péter http://www.life.hu/news/20150531-meghalt-obersovszky-peter.html Hosszú betegség után elhunyt Obersovszky Péter. News Origo Brutális! Szexuális segédeszközzel ölték meg a színészt http://www.life.hu/news/20150531-szexualis-segedeszkozzel-oltek-meg-ramon-novarro-szineszt.html 1968-ban kegyetlenül végezte ki egy testvérpár az eredeti Ben Hur film sztárját, Ramon Novarrot. News Origo Lapátnyéllel vakarta meg a torkát, kis híján belehalt http://www.life.hu/news/20150529-lapatnyellel-vakarta-meg-torkat-kis-hijan-belehalt.html Egy konyhai lapát 30 centis nyelével vakarta meg a torkát egy nő, miközben családjának készített vacsorát. News Thinkstock Figyelem, '90-es évek lányai! Itt az új Shygys-klip! http://www.life.hu/news/20150529-a-shygys-zenekar-uj-klipje.html Mi kell egy jó fiúbandás videókliphez? Pasik - pipa. Romantikus táj - pipa. Naplemente - pipa. Ráadásul még bőrnaciban is feszítenek a srácok. News -- Kelemen Anna a sofőrjével hadakozik - A férfi tizenötezer forinttal lépett le http://www.life.hu/news/20150528-kelemen-anna-soforjevel-hadakozik.html Kelemen Anna egykori sorfőrjére panaszkodik, aki állítása szerint lelépett a pénzével. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.