"Nem akarom látni Schumachert" - Megszólalt a Forma-1-es nagyfőnök

Forrás: AFP -
síbaleset pilóta interjú Forma-1 Michael Schumacher állapot Bernie Ecclestone kérdés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bernie Ecclestone-nak, a Forma-1-es nagyfőnöknek érdekes, Michael Schumacherrel kapcsolatos kérdést szegezett az F1 Racing egyik olvasója. Meglepő választ kapott.

Ritkán ad interjút Bernie Ecclestone, éppen ezért már önmagában is hatalmas szenzációnak számít, hogy a 84 éves üzletember készségesen válaszolgatott az F1 Racing olvasóinak kérdéseire.

Bernie Ecclestone a balesete óta nem látta Schumachert Forrás: AFP

Amikor azonban a várva várt, Michael Schumacherrel kapcsolatos kérdést tették fel neki, Ecclestone első hallásra meglehetősen furcsa választ adott:

Corinna Schumacher már nem bízik férje gyógyulásában?http://www.life.hu/news/20150511-michael-schumacher-felesege-corinna-eladja-a-csaladi-ingatlanokat-hogy-fizetni-tudja-ferje-apolasat.htmlHatalmas vagyonokat költ a Schumacher család az egykori F1-es pilóta ápolására. Mivel úgy hírlik, Michael Schumacher sosem fog teljesen felépülni, felesége, Corinna elkezdte felszámolni a család ingatlanjait, hogy finanszírozni tudja férje rehabilitációját. News--"Michael Schumacher szigorú szabályok szerint élt, amiket együtt dolgoztunk ki" - Megszólalt a menedzserhttp://www.life.hu/news/20150530-kikakadt-a-bulvarmediara-sabine-kehm-schumacher-menedzsere.htmlKikakadt a bulvármédiára Sabine Kehm, Schumacher menedzsere. Arra panaszkodott, hogy a családnak szinte egy perc nyugta sincs a paparazziktól, akik folyton a ház körül leskelődnek. News--A Playboynak vetkőzött Ralf Schumacher volt feleségehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150513-a-playboynak-vetkozott-ralf-schumacher-felesege-cora.htmlVálását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.Ez Zsír!--"Meghalt Schumacher" - Ízléstelen pletyka terjed az F1-es pilótárólhttp://www.life.hu/news/20150518-schumacher-halalhiret-terjesztik-az-interneten.htmlVannak, akiknek semmi sem szent! Újabb ízléstelen pletyka kapott szárnyra az interneten a kómában fekvő Michael Schumacherrel kapcsolatban, akiről most azt terjesztik, hogy elhunyt. News--Szívszorító! Megdöbbentő dolgot tett Michael Schumacher feleségehttp://www.life.hu/news/20150509-michael-schumacher-felesege-corinna-schumacher-tulad-ertekes-vagyontargyaikon.htmlSzívszorító hír! Corinna Schumacher túladott a család 25 millió fontos magánrepülőgépén, mondván, ezeket már úgysem fogják tudni használni.News--Súlyosan megsérült a színpadon a világsztárhttp://www.life.hu/news/20150601-enrique-iglesias-enekest-egy-dron-tamadta-meg-a-szinpadon.htmlAz énekes kellemetlen helyzetbe került legutóbbi, mexikói koncertjén, egyik rajongója ugyanis egy drónt küldött a zenészre.NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.