Kiakadtak a kommentelők Berki Krisztiánra

Forrás: Facebook/Hódi Pamela -
Hódi Pamela rajongók kommentelők család kiakadás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke gyönyörű fotója láttán a rajongók számon kérték a magyar macsótól, miért hagyta el családját.

Nemrég álomszép fotót mutattunk nektek Pameláról és cuki kis gyermekéről, Natasa Zselykéről. Már akkor felmerült a kérdés, vajon Berki Krisztián miért nem tudott megmaradni családja mellett. Most a rajongók is ezt kérdezik Pamela új fotója láttán.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela

„Nem értem Krisztiánt! Gyönyörűek vagytok" – írta egy hölgy, sokan pedig szintén ugyanezeket a sorokat írták a fotó alá. Volt azonban olyan, aki humorosan megjegyezte: „Nem értitek Berkit? Pamela érti, ezért nincs vele".

Tóth Gabi berágott egykori mentoráltjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150601-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-beragott-egykori-mentoraltjara-trap-kapitanyra.htmlMentor és mentoráltja, Trap kapitány az erdőmentő akció közben szólalkozott össze, mert mindketten elég céltudatosan képviselték a véleményüket.TV + Bulvár--Varga Viktor kibukott! Nyíltan bírálta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-varga-viktor-enekes-kibukott-az-egyik-napilap-cikke-miatt-es-nyiltan-biralta-az-cikket-iro-ujsagirot.htmlElege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.TV + Bulvár--Új időpontban a Barátok közt – Átrendeződtek az RTL Klub és a TV2 estéihttp://www.life.hu/bulvar/20150602-atrendezodtek-a-tv2-es-az-rtl-klub-estei.htmlA legfontosabbak: a TV2-re visszatér a Hal a tortán, és sokkal korábban keződik a Barátok közt. TV + BulvárOrigoVajna Tímea Damu könyvével kapcsolatban: "Megtettem a szükséges jogi lépéseket az ügyben" http://www.life.hu/bulvar/20150602-vajna-timea-damu-konyvevel-kapcsolatban-megtettem-a-szukseges-jogi-lepeseket-az-ugyben.htmlMég csak pár napja van boltokban Damu Roland Az igazság című könyve, a színésznek máris ügyvédi levéllel kell szembenéznie. TV + Bulvár--Szépségkirálynő akar lenni VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-erdely-arca-versenyen-indul-vv-edina.htmlAz Erdély Arca elnevezésű megmérettetésen indul VV Edina. A lányt korábban, a ValóVilág ideje alatt komoly önbizalomhiány gyötörte a külseje miatt. TV + BulvárOrigoMegsértette Friderikusz legújabb vendégét Majka http://www.life.hu/bulvar/20150601-majka-megsertette-alekoszt-az-osszezarva-friderikusszal-musorban.html"Gyakorló hülye" - jelentette ki a TV2 műsorvezetője a celebről. Friderikusz Sándor ugyan megvédte Alekoszt, de a valóságshow-szereplő vérig sértődött.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.