Kiderült: Daniel Radcliffe valójában egy időutazó, aki csak szórakozik velünk

fénykép fotó felhasználó Harry Potter Daniel Radcliffe Reddit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még, hogy nem léteznek időutazók! A Reddit néhány lelkes felhasználója lebuktatta a Harry Potter filmek sztárját, Daniel Radcliffe-et, aki a régmúltban készült fotók tanúsága szerint már valamikor az 1800-as években is élt és virult. Mutatjuk.

Waldenponds16 szerint az itt látható képen egy 19. századbeli prostituált pózol a kamerának. Szerintünk csak simán tök jól érzi magát a mi Danielünk.

Forrás: legendsofamerica.com

Egy „gurbla" nevű Reddit felhasználó szerint itt pusztán egy Daniel Radcliffe-re hajazó finom úrihölgy tekint vissza ránk, mutatós gyöngysorral a nyakában.

Forrás: weirdwire.com

Ez a fotó egy 1978-as évkönyvből került elő:

Forrás: collegehumor.com

Egy microwavetea nevű felhasználója töltötte fel az alább is látható képet ezzel a szöveggel: „Az én nagymamám egy időutazó Daniel Radcliffe."

Forrás: funnypictureblog.net

Most lebukott! Ez a kép 1940 körül készült a Band on the Wall nevű manchesteri szórakozóhelyen. Kísérteties.

Forrás: bandonthewall.org

Szerinted is időutazó Daniel Radcliffe?

(Forrás: TheHuffingtonPost)

Tinisztárból stílushercegnő - Emma Watson varázslatos átalakulásahttp://www.life.hu/trend/20150413-emma-watson-a-harry-potter-filmek-sztarja-szulinapos-igy-oltozott-regen-es-most.htmlAz angol színésznő Párizsban született éppen 25 évvel ezelőtt, így nem csoda, ha a kisujjában van a stílus. A Harry Potter-filmek révén több mint egy évtizede a vörös szőnyeg gyakori vendége, ám sok kolléganőjével ellentétben ő elleste a profiktól az összes szépségtrükköt, amit lehet. Az eredmény magáért beszél - következzen egy kis stílustörténelem a szülinapos Emma Watsonnal. TrendAFPAlsónadrágban fotózták a Harry Potter egykori sztárját! Íme, a pikáns fotó!http://www.life.hu/intim/20150521-matthew-lewis-szineszt-a-harry-potter-egykori-sztarjat-alsonadragban-fotoztak.htmlAz egykori kisfiú, Neville Longbottom szívtipró férfivá érett – amit egy újabb fotósorozaton bizonyított. A dögös, alsónacis képeken gyönyörű kockahasat villantott a sármos színész.Intim--Így fest Daniel Radcliffe hosszú hajjal - fotóhttp://www.life.hu/trend/20131206-daniel-radcliffe-szinesz-hosszu-hajat-novesztett-uj-filmszerepe-a-frankenstein-feldolgozas-kedveert.htmlA Harry Potter-filmek egykori sztárja hosszú tincseket növesztett egy új filmszerep kedvéért.Trend[origo]J.K. Rowling bocsánatot kért egy Harry Potter szereplő halála miatthttp://www.life.hu/kult/20150504-j-k-rowling-bocsanatot-kert-az-egyik-harry-potter-szereplo-halala-miatt.htmlA jelek szerint egészen idáig fúrta a lelkiismeret a népszerű brit írónőt azért, amiért a varázslótanonc történetében végzett az egyik oly kedvelt szereplőjével.Kult--Melegszerepet vállalt Daniel Radcliffehttp://www.life.hu/bulvar/20130928-melegszerepet-vallalt-daniel-radcliffe-a-harry-potter-megformaloja-allen-ginsberget.htmlSaját bevallása szerint is sokkoló produkcióban vállal szerepet Daniel Radcliffe.Legújabb filmjében, a Kill All Your Darlingsban meleg művészt alakít. TV + Bulvár[origo]Eddie Redmayne lesz az új Harry Potter film főszereplőjehttp://www.life.hu/kult/20150414-eddie-redmayne-szinesz-lesz-az-uj-harry-potter-film-a-legendas-allatok-es-megfigyelesuk-foszereploje.htmlA 33 éves színész az ide Oscar-gálán a legjobb férfi főszerelőnek járó szobrocskát vitte el a Mindenség elméletében nyújtott alakításáért. A sikerszériának, úgy látszik, nincs vége: újabb nagysikerű film főszerepe vár rá. Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.