Kereszttel pózolnak a sztárok az ápolókért

Forrás: Instagram/Istenes Bence -
egészségügy jótékonyság Istenes Bence sztárok Tóth Vera ápoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szívecskébe rajzolt kereszttel pózolnak a sztárok, ezzel mutatva, hogy kiállnak az ápolókért, és respektálják áldozatos munkájukat.

Az egyik népszerű fővárosi találkozóhely, hagyományteremtő célzattal, minden évben szeretne megrendezni egy jótékonysági eseményt, ahol évről évre új koncepció alapján látja vendégül meghívottjait (tavaly hajléktalanokat étkeztettek). Idén az egészségügyi dolgozóknak, az ápolóknak szeretnének köszönetet mondani mindennapos áldozatos munkájukért, egy finom ebéddel.

Forrás: Instagram/Istenes Bence

„Szeretnénk egy olyan eseményt, ami pozitív üzenettel hívja fel mindenki figyelmét arra, hogy milyen értékes munkát végeznek ezek az emberek. Ezen a napon szeretnénk kicsit viszonozni azt a törődést, amit ők tanúsítanak munkájuk során" - mondta Hlatky-Schlichter Hubert a találkozóhely tulajdonosa.

Az esemény előkommunikációjának részeként egy-egy poszttal több ismert ember is csatlakozott az akcióhoz.

Forrás: Instagram/Tóth Vera

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.