Pál Dénes otthagyja az énekesi pályát?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Pál Dénes TV2 pálya The Voice változás karrier énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes legújabb dala, melyet részben ő írt, az útkeresésről szól. Az énekes szerint ez egy állandó folyamat, ő például középiskolás kora óta énekel, de elképzelhetőnek tartja, hogy öt év múlva már mással fog foglalkozni.

Egyelőre azonban a rajongóknak nem kell megijedniük, Dénes annyira elfoglalt, hogy még arra a nyereményútjára sem tudott elmenni, amit a tehetségkutatón nyert.

„Lehet, hogy öt év múlva jön egy olyan plusz, ami megváltoztat és új utakra lépek, természetesen a zenén belül" – mondta Dénes.

Kiakadtak a kommentelők Berki Krisztiánrahttp://www.life.hu/bulvar/20150602-berki-krisztianra-kiakadtak-hodi-pamela-rajongoi-a-kommentelok-nem-ertik-miert-hagyta-el-a-csaladjat.htmlHódi Pamela és kislánya, Natasa Zselyke gyönyörű fotója láttán a rajongók számon kérték a magyar macsótól, miért hagyta el családját.TV + Bulvár--Tóth Gabi berágott egykori mentoráltjárahttp://www.life.hu/bulvar/20150601-toth-gabi-enekesno-az-rtl-klub-xfaktoranak-mentora-beragott-egykori-mentoraltjara-trap-kapitanyra.htmlMentor és mentoráltja, Trap kapitány az erdőmentő akció közben szólalkozott össze, mert mindketten elég céltudatosan képviselték a véleményüket.TV + Bulvár--Börtönbe került az Irigy Hónaljmirigyhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-az-irigy-honaljmirigy-egyuttes-bortonbe-kerult-a-klipforgatasuk-miatt.htmlEgy napra börtönbe vonultak az Irigy Hónaljmirigy tagjai – na, nem követtek el semmi rosszat, csak egy kisfilm forgatása miatt kerültek hűvösre.TV + Bulvár--Új időpontban a Barátok közt – Átrendeződtek az RTL Klub és a TV2 estéihttp://www.life.hu/bulvar/20150602-atrendezodtek-a-tv2-es-az-rtl-klub-estei.htmlA legfontosabbak: a TV2-re visszatér a Hal a tortán, és sokkal korábban keződik a Barátok közt. TV + BulvárOrigoEzzel a dumával csajozna Alekoszhttp://www.life.hu/bulvar/20150601-alekosz-az-rtl-klub-valovilag4-gyoztese-furcsa-szoveggel-csajozna-amit-a-tv2-osszezarva.htmlAlekosz pszichológushoz is járt, hogy jobban menjen neki a csajozás, ám így sem tudta felszedni Friderikuszt. TV + Bulvár--Varga Viktor kibukott! Nyíltan bírálta a bulvármédiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150601-varga-viktor-enekes-kibukott-az-egyik-napilap-cikke-miatt-es-nyiltan-biralta-az-cikket-iro-ujsagirot.htmlElege lett az énekesnek: egy felháborodott levélben kérte ki magának, hogy hülyét csinált volna belőle Berki Krisztián.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.