Erzsébet királynő halálhírét keltette egy brit újságíró

Forrás: AFP/Eddie Mulholland -
Twitter mobiltelefon Erzsébet királynő újságíró halálhír bocsánatkérés elnézés BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC-nél dolgozó nő Twitter-oldalán jelent meg a hatalmas felbolydulást okozó hír, amely az eddigi információk alapján szerint valószínűleg az őrizetlenül hagyott mobiltelefonján tréfálkozó kedves ismerőse műve lehetett.

Ahmen Khawaya, a BBC egyik munkatársa először arról írt Twitteren, hogy kórházba került Erzsébet királynő. Pár órával később pedig megjelent a poszt, ami szerint az uralkodónő meghalt.

Forrás: AFP/Eddie Mulholland

A több ezer követőt számláló újságíró később levette a bejegyzést, és elnézést is kért érte, ám addigra már több hírportál, köztük a német Bild és a CNN is átvette a hírt.

Mindeközben az NBC News beszélt a Buckingham-palotával, amely közölte, hogy Erzsébet királynő nemhogy csak él és virul, de még hivatalos programokon is részt vett a nap során. Egyelőre nem tiszta, pontosan mi történt.

Erzsébet királynő egyébként éppen a napokban esett át szokásos évi egészségügyi vizsgálatán, és nemrég hagyhatta el a kórházat.

Sarkára állt Katalin hercegné: szembement Erzsébet királynő akaratávalhttp://www.life.hu/csalad/20150529-katalin-hercegne-szembeszallt-erzsebet-kiralyno-akarataval-es-meg-egy-honap-szulesi-szabadsagot-kert.htmlAz Egyesült Királyság uralkodója szerint egy hónap szülési szabadság bőven elegendő a hercegnének. Katalin azonban másképp gondolja.Család--Cuki ajándékkal kedveskedtek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/trend/20150601-sarolta-hercegnonek-cuki-ajandekkal-kedveskedtek.htmlA meglepetést édesapja, Vilmos herceg vette át egy hétvégi lovaspóló mérkőzésen.TrendAFPTe jó ég! Betegesen sovány lett Letícia királynéhttp://www.life.hu/drlife/20150526-leticia-kiralyne-betegesen-sovany-lett.htmlSokat fogyott Fülöp spanyol király hitvese. Vajon mi lehet a gond?Dr. Life--Állítják: titokban vetette el a babáját Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/drlife/20150601-titokban-vetette-el-babajat-katalin-hercegno.htmlA brit királyi családdal kapcsolatban szinte hónapról hónapra röppennek fel pletykák, közöttük nem kevés botrányos vagy megdöbbentő. A legújabbak szerint Katalin hercegnő évekkel ezelőtt teherbe esett egykori szerelmétől, ám a babát nem tartotta meg. Dr. Life--Dúl a viszály! Rémes, hogy Erzsébet királynő mit művel Katalin hercegnővelhttp://www.life.hu/csalad/20150522-remes-hogy-erzsebet-kiralyno-mit-muvel-katalin-hercegnovel.htmlNemrég adott életet a kis Saroltának, máris nyugtalanító információk láttak napvilágot.Család--Formás popsik, tónusos combok - így edzenek a szépségkirálynő-jelöltekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150603-vajna-timi-szepsegkiralyno-jeloltjeit-katus-attila-edzi.htmlA Miss Universe szépségverseny résztvevői kőkeményen edzenek, hogy a lehető legjobb formájukat hozzák a június 6-ai versenyen. Ezúttal bepillantottunk a kulisszák mögé, és megmutatjuk, Katus Attila hogyan készíti fel őket. Miss Sport akcióban.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.