párkeresés Rihanna autogram Hasonmás zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bianca Guthrie attól fél, hogy nem fog partnerre találni, mert túlságosan hasonlít Rihannára.

A lány szerint a híres énekesnő tönkretette az életét, mert rajongói állandóan megállítják az utcán, autogramot kérnek tőle és zaklatják. Ráadsul Bianca társat sem talált még magának, mert a férfiak nem merik leszólítani, hiszen híres hasonmásának vélik. Aki pedig mégis megteszi, az neki nem kell. Nos, nem könnyű egy híresség árnyékában élni, ezért a lány erősen fontolóra vette, hogy drasztikusan meváltoztatja a külsejét.

Forrás: NORTHFOTO

Nem ő az egyetlen

Szintén egy Bianca keresztnévvel rendelkező hölgy, aki nem mellesleg Beyoncé mostohatestvére, szintén nagyon hasonlít Rihannára, akit a Life.hu cikkében megnézhetsz.
Napi extrém! Egy nő zárt koporsóban érkezett az esküvőjérehttp://www.life.hu/news/20150603-jenny-buckless-zart-koporsoban-erkezett-az-eskuvojere.htmlJenny Buckless nagyon különlegessé akarta tenni esküvője napját – ez sikerült is neki, hiszen nem mindennapi módon érkezett a házasságkötő terem elé.News--Börtönbüntetést kapott az a nő, aki hangosan szexelthttp://www.life.hu/news/20150602-gemma-wale-small-angol-not-ket-het-bortonbuntetesre-itelte-a-birosag-mert-hangosan-szexelt.htmlSzomszédjai jelentettek fel, azt az angol hölgyet, aki túl hangosan szexelt párjával.News--Nyalakodás felsőfokon! Bemutatjuk az év fagylaltjáthttp://www.life.hu/news/20150602-bemutatjuk-az-ev-fagylaltjat-a-belga-csokoladebol-keszult-mogyoros-ostyatormelekkel-es-feher.htmlA belga csokoládéból készült, mogyorós ostya-törmelékkel és fehér csokoládéval rétegelt, opera royal fantázianevű fagylalt érdemelte ki "Az év fagylaltja 2015" címet Soltvadkerten. Több mint 80 alkotás közül választották ki a befutót. News--Vérben úszott a hullámvasút, többen súlyosan megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150603-hullamvasut-baleset-volt-angliaban.htmlSúlyosan megsérültek négyen Anglia egyik leghíresebb hullámvasútján. Két kocsi összeütközött. News--Kereszttel pózolnak a sztárok az ápolókérthttp://www.life.hu/news/20150602-kereszttel-a-szivben-pozolnak-a-sztarok-ezzel-mutatva-hogy-kiallnak-az-apolokert.htmlEgy szívecskébe rajzolt kereszttel pózolnak a sztárok, ezzel mutatva, hogy kiállnak az ápolókért, és respektálják áldozatos munkájukat.NewsOrigoMegható: a szülei halálhírét hozó rendőr köszöntötte ballagásán a fiúthttp://www.life.hu/news/20150602-a-szulei-halalhiret-kozlo-rendor-koszontotte-ballagasan-a-vegzos-fiut.htmlKazzie Portie szüleit kevesebb, mint egy héttel a fiú ballagási ünnepsége előtt gázolta el egy részeg autós.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.