Bokorban erőszakoskodott a 13 éves kislánnyal

Forrás: AFP/Roos Koole -
bokor pedofil szatír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig titokban maradt, hogy egy pedofil férfi hetekig zaklatott egy kislányt Szegeden. 

A 13 éves kislány édesapja tavaly hunyt el, a családnak sokat segített egy barátjuk. Ez a férfi vette észre, hogy egy gyanús alak minden nap az iskola előtt várakozott biciklijével.

Egy alkalommal kiszúrta, hogy a gyanús férfi a kislányt kíséri, ekkor odament és rákérdezett, mit csinál. Az idegen először csak össze-vissza beszélt, majd hirtelen elhajtott a kerékpárral, aminek kormányán maradt a lány iskolatáskája, amit később postán visszajuttatott a kislánynak.

Illusztráció Forrás: AFP/Roos Koole

A kislány sokáig nem akart beszélni az ügyről, majd végül elárulta, a biciklis ember egy bokorba vitte, és arra kényszerítette, hogy nemi szervét fogdossa.

Az idegen egy időre eltűnt, de a férfi, újra belebotlott az utcán, azonnal megállította, rendőrséget hívott, akik letartóztatták a pedofilt.

Jön az ítéletidő! Elveri a jég a csütörtököt?http://www.life.hu/news/20150604-jegeso-felhoszakadas-lesz-csutortokon.htmlViharos szelet, jeget és felhőszakadást ígérnek tíz megyében a meteorológusok.NewsThinkstockBritney Spears szívesen fest meztelenül Mariah Carey dalairahttp://www.life.hu/news/20150604-britney-spears-szivesen-vetkozik-le-es-festeget-mariah-carey-legjobb-dalaira.htmlAz énekesnő kedvenc időtöltése, hogy elvonul a rajzszobájába, leveti ruháját, és Mariah Carey legnagyobb slágereire fest. Vajon mit szól ehhez a díva?NewsOrigoEgy oroszlán átharapta a torkát a Trónok harca munkatársánakhttp://www.life.hu/news/20150603-egy-oroszlan-atharapta-a-torkat-a-tronok-harca-munkatarsanak.htmlEgy dél-afrikai vadasparkban harapta át egy nő torkát a megvadult oroszlán. NewsOrigoKihagyhatatlan! Stephen Hawking Monty Pythont énekel!http://www.life.hu/news/20150603-stephen-hawking-a-monty-python-galaxy-song-cimu-dalat-enekli.htmlA világhírű fizikus ezúttal is bebizonyította, hogy milyen jó a humora: előadta géphangján a Monty Python Galaxy Song című dalát.NewsAFPErzsébet királynő halálhírét keltette egy brit újságíróhttp://www.life.hu/news/20150603-erzsebet-kiralyno-halalhiret-keltette-a-bbc-egyik-ujsagiroja-twitteren.htmlA BBC-nél dolgozó nő Twitter-oldalán jelent meg a hatalmas felbolydulást okozó hír, amely az eddigi információk alapján szerint valószínűleg az őrizetlenül hagyott mobiltelefonján tréfálkozó kedves ismerőse műve lehetett.News--Napi extrém! Egy nő zárt koporsóban érkezett az esküvőjérehttp://www.life.hu/news/20150603-jenny-buckless-zart-koporsoban-erkezett-az-eskuvojere.htmlJenny Buckless nagyon különlegessé akarta tenni esküvője napját – ez sikerült is neki, hiszen nem mindennapi módon érkezett a házasságkötő terem elé.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.