Ördög Nóra imádja a csajbulikat

Forrás: TV2 -
buli parti TV2 bár barátnő Ördög Nóra tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 műsorvezetője hatalmasakat bulizott barátnőivel, rendszeresek voltak náluk a csajos esték.

Ördög Nóra pár éve rendszeresen utazott külföldre 4 legjobb barátnőjével, hogy pár napot távol töltsenek Magyarországtól, és feltűnés nélkül pihenhessenek és hatalmas bulikat csaphassanak –írja a hot!

Forrás: TV2

„Régen őrült nagy csajbulik voltak, strandolással, diszkózással egybekötött partibátokban. Rengeteg sztorink van ebből az időszakból" – mesélte Nóri, akinek ma már kevés ideje jut az effajta kikapcsolódásra, hiszen akárcsak barátnőinek, neki is kisgyemekei vannak, de bízik benne lesz még egy-két nagy csajbuli.

Rendőr vigyázott Radics Gigire Amerikábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-radics-gigire-megasztar-gyoztes-enekesnore-amerikaban-rendor-vigyazott.htmlGigire számtalan veszély leselkedett a tengerentúlon, és volt olyan eset, hogy rendőrök vigyáztak az aranytorkú énekesnőre.TV + Bulvár--Megható! Szandi és lánya egy lenyűgöző duettbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-szandi-enekesno-es-lanya-blanka-lenyugozo-duettben-enekelnek-egyutt.htmlIgazán inspiráló az a szeretet, ami abból a videóból árad, amelyben az énekesnő és Blanka együtt énekelnek. Szandi meghatódottságától pedig elolvadtunk.TV + Bulvár--Így még sohasem láttad Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/bulvar/20150603-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-megmutatta-hogyan-tanulja-uj-szakmajat-a-cukraszmesterseget.htmlMegmutatjuk, hogy hogyan tanul Liptai Claudia, aki új szakmájának rabjává vált, és mindent megtesz azért, hogy tökélyre fejlessze tudását.TV + BulvárOrigoÉletet mentenek, betegeket gyógyítanak Miss Universe Hungary lányai, ismerd meg őket!http://www.life.hu/bulvar/20150604-miss-universe-hungary-lanyai-bemutatkoznak.htmlNem csak gyönyörűek a Miss Universe Hungary indulói! A fiatal lányok közül többen is irigylésre méltó tulajdonságokkal rendelkeznek, hátborzongató történetek résztvevői voltak. TV + BulvárOrigoHajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Szakállas öregember lett Channing Tatumbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150603-channing-tatum-szakallas-oregember-lett-es-fel-sem-lehet-ismerni.htmlA világ egyik legszexisebb színészét fel sem lehet ismerni, annyira jól sikerült az átalakítás!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.