Sebestyén Balázs Demcsákék Alekosz-interjújáról: "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát"

Kárász Róbert Demcsák Zsuzsa Alekosz Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas port kavart Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokka-beli Alekosz-interjúja. A két műsorvezetőre egykori kolléga is kiakadt, de Dopeman, majd  Orbán Ráhel sem rejtette véka alá a véleményét. Az esetet Sebestyén Balázsék is megvitatták reggeli rádióműsorukban, szerintük a műsorvezetők elvetették a sulykot. 

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani a Class FM reggeli műsorában boncolgatták a történteket. Balázs úgy véli, a beszélgetés médiaiskolai tananyag lehetne, példa arra, hogy miként ne beszélgessünk meghívott vendéggel. Hozzátette, jó példa volt arra, amikor a műsorvezető felül akar kerekedni, de alul marad... A rádiós szerint messziről látszott Demcsákékról, hogy nem érdekli őket sem Alekosz, sem az, amizt mond - és ezt különösen fájlalja, ugyanis szereti a Mokkát. "Amatőri magasságok, amit az ember ritkán lát" - jelentette ki Balázs.

Forrás: TV2, Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.