találkozó modell Hollywood Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell már egy ideje Amerikában múlatja az időt, és ezúttal azt is megmutatta, milyen jól áll neki a híres Hollywood felirat.

Zimány Linda, akiről már azt is tudjuk, hogyan pisil, bevette Hollywoodot. A modellnek egyébként zsúfoltak a napjai, mert rengeteget találkozója van, ahol ruhamárkájáról tárgyal.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Linda, aki nem hancúrozik a pókermilliárdossal, egyébként Amerikából is rendszeresen meglep minket egy-egy izgalmas videóval.

Forrás: Instagram/ Zimány Linda

Miley Cyrus babérjaira tör az énekesnő húgahttp://www.life.hu/bulvar/20150604-miley-cyrus-huga-noah-cyrus-gyonyoruen-enekel.htmlA botrányhősnő 15 éves húga is örökölte azt a zenei érzéket, amit Miley, és most meg is mutatta, milyen jól énekel.TV + Bulvár--10 milliárd forintot keresett egy nap alatt Steven Spielberghttp://www.life.hu/bulvar/20150603-steven-spielberg-rendezo-10-milliard-forintert-adta-el-malibui-luxusvillajat.htmlA világhírű filmrendezőnek sikerült túladnia az óceánra néző malibui házán. Nekem is akármyilen összeget kapott az ingatlanért: 10 milliárd forintért kelt el luxuslak.TV + BulvárOrigoKulisszatitkok a Miss Universe szépségversenyről: Vajna Timi nem követi, hanem diktálja a trendet!http://www.life.hu/bulvar/20150604-kulisszatitkok-a-miss-universe-szepsegversenyrol-vajna-timi-nem-koveti-hanem-diktalja-a-trendet.htmlGyémánt kifutóval, több milliós ékszerekkel, és ezzel járó, kiemelt biztonsági intézkedésekkel készülnek a Miss Universe Hungary döntőjére. Eláruljuk a kulisszatitkokat!TV + BulvárFotó: Margitay Klára/Life.huPocakkal vezeti a Magyarország Szépe választást Tatár Csillahttp://www.life.hu/bulvar/20150605-pocakkal-vezeti-a-magyarorszag-szepe-valasztast-tatar-csilla.htmlMa délelött kiderült, hogy kik vezetik a Magyarország Szépe gálát! Tatár Csilla és Harsányi Levente kalauzolják majd a nézőket a Duna tévén a szépségek világában!TV + Bulvár--A monacói hercegi pár is megcsodálja Magyarország szépe indulóit!http://www.life.hu/bulvar/20150605-a-monacoi-hercegi-par-is-megcsodalja-magyarorszag-szepe-induloit-egy-divatbemutaton-monacoban.htmlBemutatták a Magyarország szépe verseny indulóit! Kétezer jelentkezőből kiválasztották azt a 21 lányt, akik indulnak a Magyarország Szépe, azaz Miss World Hungary címért. Őket a monacói hercegi pár is meg fogja csodálni egy különleges divatbemutató keretében Monacóban, ahová meghívták a lánycsapatot.TV + BulvárFotó: Polyák Attila - OrigoOrbán Ráhel kiosztotta Demcsák Zsuzsáékathttp://www.life.hu/bulvar/20150605-orban-rahel-a-miniszterelnok-lanya-kiosztotta-demcsak-zsuzsat-es-karasz-robertet-a-tv2-mokka.htmlÁll a bál a médiában Demcsák Zsuzsa és Kárász Róbert Mokkában nyújtott teljesítménye kapcsán, amikor is kiosztották Alekoszt. Most a miniszterelnök lánya is megírta véleményét az ügyről.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.