Ufót látott VV Attila

Forrás: RTL Sajtóklub -
UFO VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Reméljük, valamit nagyon rosszul látott VV Attila, aki szokatlanul fényes, repülő tárgyat fedezett fel éjjel.

A Facebook népét riogatja Attila, aki tegnap éjjel repülő, fényes tárgyat fedezett fel. Kommentelői közül sokan osztoztak vele az ijedelemben, állítólag ők is látták a repülő objektumot.

"Tegnap éjjel éjfél és 02:00 között a 3.kerületből láttam egy szokatlanul fényes repülő valamit, amit északi irányba haladt, és határozottan emelkedett, majd el is hagyta a légkört. Tudom hogy ilyenkor sok műholdat lehet látni, de azok halványak és állandó sebességgel haladnak. Ez viszont nagy volt, erős fényű, és határozottan látható volt hogy nem a horizont felé tűnik el, hanem emelkedik, és elhagyta a légkört.
Látta valaki még rajtam kívül?" - osztotta meg Attila Facebookján.

Forrás: RTL Sajtóklub

"Nekem ez a második ilyen eset volt, pár napja már délutáni órákban is láttam. De mire elővettem a telefont már nem volt sehol, és gondoltam mindenki hülyének nézne ha elmondanám. De mostmár meggyőződésem hogy Óbudáról szabad szemmel látható ahogy időközönként elhagyja valami a légkört, és nem repülő, nem műhold." - frissítette később a kiírását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.