Feladta a küzdelmet! Hasnyálmirigyrák vitte el a Die Hard sztárját!

Forrás: Youtube -
Die Hard hasnyálmirigyrák gyász Halálos fegyver küzdelem Mary Ellen Trainor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
62 éves korában hunyt el kaliforniai otthonában a Halálos fegyver és a Die Hard sztárja, Mary Ellen Trainor.

A színésznő május 20-án adta fel a rákkal folytatott hosszú és fájdalmas küzdelmet, de a hírt csak ma hozták nyilvánosságra. A család azért döntött így, mert szerettek volna békében és egymás között gyászolni.

Forrás: Youtube
Brutális baleset a baseball pályán! Egy szurkoló életveszélyes állapotban van!http://www.life.hu/news/20150606-brutalis-baleset-tortent-egy-baseball-meccsen.htmlA Boston Red Socks mérkőzésén brutális baleset történt. A sérült szurkolót életveszélyes állapotban szállították kórházba.NewsAFPMegdöbbentő! Amy Winehouse apját okolják az énekesnő haláláért!http://www.life.hu/news/20150606-amy-winehouse-apjat-okoljak-az-enekesno-halalaert.htmlAz alkohol és drogproblémái miatt elhunyt világsztár körüli botrány még mindig nem ért véget. Ezúttal ugyanis édesapját okolják a lány halála miatt.News--Támadás érte a nővé vált Bruce Jennert! Snoop Dogg és Chris Brown állnak a háttérben!http://www.life.hu/news/20150606-bruce-jennert-snoop-dogg-es-chris-brown-tamadja-nematalakito-mutete-miatt.htmlA két rapper csúnyán kiosztotta Caitlyn Jennert. De mi okuk volt a támadásra.News--Augusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--Szuper kezdeményezés! Íme a hulladékmentes bolthálózat!http://www.life.hu/news/20150605-hulladekmentes-bolthalozat-nyilt-franciaorszagban.htmlElgondolkodtál már azon, hogy mennyi felesleges hulladékot termelünk bevásárlás közben? Minden zöldséget, gyümölcsöt külön műanyagzacskóba, minden péksütit külön papírtasakba rakunk. Remélhetőleg ez már lassan a múlté. A környezetkímélő élelmiszer-vásárlás igenis lehetséges!NewsVarázslatos képek! Ez a fotós a világ minden tájára követi menyasszonyát!http://www.life.hu/news/20150605-murad-osmann-fotos-a-vilag-minden-tajara-koveti-menyasszonyat.htmlMurad Osmann az egész világot bejárja menyasszonyával, és közben varázslatos fotókat készít.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.