Hastánc Berki Krisztián-módra – ezt nem kellett volna erőltetni

TV2 hölgy hastánc jóga Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Darabos a mozgása a TV2 műsorvezetőjének, ez akkor derült ki, amikor hastáncolni próbált egy csapat lelkes hölgy társaságában.

Hiába próbálta rázni és hullámban mozgatni csípőjét Berki Krisztián, nem sikerült elsajátítania a hastánchoz szükséges laza mozgást. Úgyhogy, jobb ha a biciklizésnél és a jógánál marad. A magyar macsó ennek ellenére jól festett a lányok gyűrűjében, és biztos ő is élvezte, ahogy neki rázzák.

Rá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/bulvar/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Bulvár--Berki Krisztián gusztustalan ajándékot kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-gusztustalan-ajandekot-kapott-hevesi-tamastol.htmlA TV2 sztárját különleges ajándékkal lepte meg Hevesi Tamás.TV + Bulvár--Bérczesi Robi már felszippantotta egy lakás áráthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-berczesi-robert-az-rtl-klub-szelfi-musor-sztarja-mar-felszippantotta-egy-lakas-arat.htmlA Szelfi szereplője az RTL Klub hétfőn induló műsorában elmesélte, hogyan lett egy drogos rom és hogyan próbál szenvedélybetegségétől megszabadulni.TV + Bulvár--Fluor Tomi egy fenevaddal él együtthttp://www.life.hu/bulvar/20150609-fluor-tomi-a-wellhello-frontembere-uj-tetkot-villantott-bal-vallara-egy-oroszlant-tetovaltatott.htmlEgy vérszomjas fenevadat tetováltatott magára a Wellhello sztárja – mi azt is kitaláltuk, miért.TV + Bulvár--Különös szakmája van a Miss Universe Hungary győztesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150608-nagy-nikolettanak-a-miss-universe-hungary-gyoztesenek-kulonos-szakmaja-van.htmlA TV2 Mokka adásában árulta el a szépségkirálynő, milyen különös munkája van, és éppen mit tanul.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKirály L. Norbert vadállattal kalandozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150605-kiraly-l-norbert-az-rtl-klub-xfaktor-enekes-vadallattal-kalandozott.htmlEgy hatalmas kígyóval osztotta meg otthonát az X-Faktor egykori énekes, ám hamar rájött, nem való neki házivadállat.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.