Megtaláltuk a világ legdurvább szívatását!

átverés szívroham videó vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően átvágtak két ausztrál srácot, akik ugyancsak átverős videókat készítettek a legnagyobb videómegosztó portálra.

A The Royal Stampede-nek nevezett csapatot két auszrál fiú alkotja, és rendszeres töltenek fel olyan videókat az internetre, ahol járókelőket viccelnek meg különböző sztiuációkban. A minap viszont visszájára fordult a poén, és csúnyán átverték a fiúkat. Épp egy szokásos ijeszgetős videó készült, ahol az egyik fiú nyúljelmezben ugrott be az emberek elé, amikor egy idősebb úriember szívrohamot kapott és összesett.

"Szívrohamot okoztam... ez a legrosszabb nap az életemben" - mondta a nyúlnak öltözött Michael, aki sűrű bocsánatkérések között végig az apa lánya párossal maradt. A csavar viszont most jön, mert mint kiderült az egész csak átverés volt, és a szívató páros csak a nyúljelmezbe bújt barátjukat akarták megszívatni azzal, hogy elhitették vele, hogy megölt egy embert.

Az esetről videó is készült, itt meg is nézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.