Imádkozik Schumacherért egykori csapatfőnöke

Forrás: Farkas Péter [origo] -
Mercedes Schuamcher Michael Schumacher Norbert Haug Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívszorító nyilatkozat Norbert Haugtól, Michael Schumacher egykori szakemberétől.

Norbert Haug, a Forma-1-es Mercedes csapat egykori főnöke egy televíziós műsorban beszélt Schumacherről. Haug elárulta, nincs olyan nap, hogy ne gondolna rá, és komolyan aggódik a hétszeres világbajnokért.

Forma-1, Mercedes, Michael Schumacher, Nico Rosberg, Norbert Haug, Ross Brawn Forrás: Farkas Péter [origo]

"El kell fogadnunk azokat a híreket, amelyeket a család és a menedzsment mond. Nem szabad spekulálni, hogy mi lehet Michaellel. Az ember csak szurkolni tud azért, hogy felépüljön és imádkozni" - idézte fel Haug szavait a Blikk.

Mint köztudott, Schumacher állapotáról az elmúlt két évben ugyan kevés hivatalos információ látott napvilágot, ám azok is sokszor ellentmondásosak. Egyelőre a legszűkebb körön kívül senki sem tudja, hogy Schumacher hol tart a rehabilitációban.

Elfogták a fiatal színésznő támadóját - videóvalhttp://www.life.hu/news/20150610-elfogtak-a-fiatal-szineszno-tamadojat-videoval.htmlA rendőrség azonosította, majd elfogta a pécsi Köztársaság téren elkövetett rablás elkövetőjét.News--94 éves a világ leghíresebb asszonyának férjehttp://www.life.hu/news/20150610-fulop-herceg-ii-erzsebet-ferje-94-eves.htmlII. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg ma ünnepli 94. születésnapját. A herceg 68 éve házastársa a világ talán leghíresebb asszonyának.News--A busz elé vetette magát a kutya, hogy megmentse gazdájáthttp://www.life.hu/news/20150610-a-busz-ele-vetette-magat-a-kutya-hogy-megmentse-a-gazdajat.htmlAudrey Stone és vakvezető ebe, Figo egy útkereszteződésen készültek átmenni, amikor egy kisiskolásokat szállító busz beléjük ment. Ha nincs ott a kutya, az idős asszony valószínűleg nem éli túl a balesetet.NewsThinkstockTrónolás felsőfokon! Csillogó kristályokkal kirakott vécékagylóhttp://www.life.hu/news/20150610-swarovski-kristalyokkal-kirakott-vecekagylot-arulnak-kinaban-hatalmas-nagy-osszegert.html80.550 dollárért, azaz 22 millió forintért eladó az a csillogó-villogó vécékagyló, amelyen igazán briliáns élmény lehet a dolgunkat végezni.News--Megtaláltuk a világ legdurvább szívatást!http://www.life.hu/news/20150610-durva-atveros-videora-bukkantunk.htmlElképesztően átvágtak két ausztrál srácot, akik ugyancsak átverős videókat készítettek a legnagyobb videómegosztó portálra.NewsOrigoSzex közben ütötte agyon a nőt a szoborhttp://www.life.hu/news/20150610-szex-kozben-agyonutotte-egy-szobor-a-not.htmlEgy német nő szerelmével romantikázott, és egy függőágyon akartak egymáséi lenni. Ez lett a nő végzete. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.