Repülő nagykövetet választanál? Most megteheted!

Forrás: WizzAir -
választás nagykövet Wizzair
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb légiutas-kísérő kap lehetőséget, hogy az elkövetkező két évben rózsaszínben lássa a világot, mint a jelenlegi nagykövet, Petra.

Hamarosan újabb légiutas-kísérő kap olyan különleges lehetőséget, mint Spengler Petra, aki az idén elbúcsúzik másodszor kiérdemelt nagyköveti címétől.

A magyar fapados légitársaság ma bejelentette, hogy újabb szavazást indít a közösségi médiában, hogy megtalálja a következő nagykövetét.

A nagyköveteket, akik a légiutas-kísérők közül kerülnek ki, egyébként kétéves időszakra választják, ezalatt különböző közösségi- és médiaeseményen képviselik a légitársaságot. Az utasok vagy rajongók a légitársaság Facebook oldalán szavazhatnak és végül a győztest a 39 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagykövetei. Magyarországon az utasok négy döntősre szavazhatnak, név szerint Amati Alexandrára, Görög Petrára, Veréb Évára és Pajor Dávidra.

Amati Alexandra, Veréb Éva, Görög Petra, Pajor Dávid Forrás: WizzAir

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.