Megtarthatja munkáját a pilóta, aki lehülyézte az utasokat

Forrás: Thinkstock -
hülye pilóta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ryanair pilótája Facebookon hülyézte le az utasokat, ráadásul egy muszlim vallású emberből is viccet csinált. 

Az edinbourgh-i Ian Inglis azon akadt ki, hogy az utasok sorban álltak, annak ellenére, hogy adott ülésekre szólt a jegyük, és ezt ki is írta közösségi oldalára, konkrétan hülyének nevezve az utasokat.

És ez még nem minden: állítólag, mikor meglátott egy szakállas férfit, aki szerinte Mekka felé imádkozott, és a földet csókolgatta a Stansted reptéren, viccből elfutott előle.

Facebook profilját törölte, mióta kiszivárgott nem túl kedves megjegyzése. A Ryanair nem függeszti fel Inglist, ugyanis a dolgozók közösségi oldalakon mutatott aktivitása nem tartozik a cég hatásköre alá.

Forrás: Thinkstock
Meghalt A gyűrűk ura sztárja, Sir Christopher Leehttp://www.life.hu/news/20150611-meghalt-sir-christopher-lee-a-gyuruk-ura-a-csillagok-haboruja-es-a-dracula-sztarja.htmlA színészt szív- és légzőszervi problémákkal szállították egy londoni kórházba, itt érte a halál. 93 éves volt.News--Most akkor ma lesz vihar, vagy sem?http://www.life.hu/news/20150610-most-akkor-ma-lesz-vihar-vagy-sem.htmlMindenhol visszavonták a heves zivatarok és a felhőszakadás veszélye miatt kiadott első és másodfokú riasztásokat szerdán.News--Imádkozik Schumacherért egykori csapatfőnökehttp://www.life.hu/news/20150610-imadkozik-schumacherert-egykori-csapatfonoke.htmlSzívszorító nyilatkozat Norbert Haugtól, Michael Schumacher egykori szakemberétől.News--A magyar színésznő végre megszólalt: "Sikoltoztam, de csak azt sziszegte: 'Kussolj, mert megöllek!'"http://www.life.hu/news/20150611-megszolal-kulcsar-viktoria-pecsi-szineszno-akit-megtamadtak-a-nyilt-utcan.htmlFojtogatta, kirabolta és feltehetően meg akarta erőszakolni Kulcsár Viktória pécsi színésznőt T. István.News--Sokkoló! Megásatták vele saját sírját és belelőttékhttp://www.life.hu/news/20150611-az-iszlam-allam-nevu-terrorszervezet-terroristai-megasattak-vele-a-sirjat-majd-belelottek.htmlÚjabb borzalmas videót hozott nyilvánosságra az Iszlám Állam nevű terrorszervezet: a felvételen egy férfit arra kényszerítenek, ássa meg saját sírját, majd mikor végzett vele, belelövik a gödörbe. NewsThinkstockAugusztusban szabadul Oscar Pistoriushttp://www.life.hu/news/20150609-oscar-pistorius-paralimpiai-futobajnok-aki-megolte-reeva-steenkamp-modellt-augusztusban-szabadul.htmlModell barátnője megöléséért tavaly októberben öt év szabadságvesztésre ítélték a hatszoros paralimpiai futóbajnokot, Oscar Pistoriust, aki jó magaviselete miatt augusztusban már szabadulhat. Büntetése fennmaradó részét pedig házi őrizetben töltheti. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.