Hát ez nagyon cuki: így vált a segítségére egy 2 éves kislány Dwayne Johnsonnak

Forrás: AFP/Robyn Beck -
repülő forgatás videó játék Dwayne Johnson kislány húzás kötél segítség cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem akármilyen segítsége akadt a 2 éves Kainak, aki Dwayne Johnson egyik forgatásán játszott egy kicsit a sztárral.

Persze, hogy elhisszük, hogy a Magyarországon is megfordult Dwayne Johnson simán el tud húzni egy repülőt maga után, ha arra kerülne sor.

Forrás: AFP/Robyn Beck

Szekrényajtó hátak, duzzadó muszklik

Figyelem, ide nem lehet bekerülni egy kis szálkásítással! A Life.hu ITT gyűjtötte össze kedvenc filmes izompacsirtáinkat. Indulhat a nyálcsorgatás!
Cuki ajándékkal kedveskedtek a kis Sarolta hercegnőnekhttp://www.life.hu/trend/20150601-sarolta-hercegnonek-cuki-ajandekkal-kedveskedtek.htmlA meglepetést édesapja, Vilmos herceg vette át egy hétvégi lovaspóló mérkőzésen.TrendAFPDakota Johnson nagyon boldog régi-új pasijávalhttp://www.life.hu/intim/20150521-dakota-johnson-szineszno-ujra-osszejott-regi-pasijaval-matthew-hittel.htmlA szürke ötven árnyalatának színésznője nemrég felmelegítette kapcsolatát exével, akivel nagy boldogságban sétálgattak New York-ban.Intim--Puzsér Róbert: "Gyereket szeretnék, családot szeretnék"http://www.life.hu/bulvar/20150611-puzser-robert-az-rtl-2-szelfi-musoraban-arrol-beszelt-hogy-gyereket-es-csaladot-szeretne.htmlNem csak a Hajdú Péterrel való perét, de rossz közérzetét és a fojtogató hiányérzetét és magányát is a nézők elé tárja a Szelfi adásaiban napról napra Puzsér Róbert. TV + BulvárOrigoCuki videó! Így még sosem láthattad Ryan Goslingot!http://www.life.hu/bulvar/20150609-ryan-gosling-hollywoodi-szinesz-igy-tancol-12-evesen.htmlA Szerelmünk lapjai jóképű színésze már gyermekkorában is elbűvölte a hölgyeket.TV + Bulvár--Helen Mirren vallomása: „Soha nem éreztem szükségét egy gyereknek”http://www.life.hu/csalad/20150606-helen-mirren-oszinten-vallott-arrol-hogy-miert-nem-szuletett-soha-gyereke.htmlAz Oscar-díjas színésznő, aki kiváló alakítást nyújt anyaszerepben is, a valóságban soha nem vágyott erre az élményre. A 69 éves Helen Mirren most őszintén vallott arról, hogy miért nem született soha gyermeke.Család--Kapaszkodjatok meg! Megszületett egy brit család 18. gyereke http://www.life.hu/csalad/20150608-18-gyereke-van-egy-brit-csaladnak.htmlA 39 éves Sue Radford és 43 éves férje ismét büszke szülők lettek. Egészen pontosan tizennyolcadszorra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.