filmrendező Vészi János
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elhunyt Vészi János Balázs Béla-díjas filmrendező, televíziós műsorvezető, producer, színész.

62 évesen elhunyt Vészi János, filmrendező, televíziós műsorvezető, producer, színész -közölte a Magyar Filmművészek Szövetsége.

Forrás: Facebook/Vészi János

A Színház- és Filmművészeti Főiskolán tanult 1971 és 1975 között, majd 1999-től az intézményben tanított. Dolgozott többek között a Magyar Filmgyártó Vállalatnál, a Balázs Béla Stúdióban és a Magyar Televízióban, 1991-től 2006-ig a Stúdió című kulturális televízió-magazin műsorvezető-szerkesztő-rendezője, 1983-tól játékfilmrendező, 2004-től a Fórum Film Alapítvány elnöke volt.

A Piramis együttes alapítója III/III-as ügynök volthttp://www.life.hu/news/20150612-som-lajos-a-hetvenes-evekben-ugynok-volt.htmlSom Lajos a hetvenes években III/III-as ügynök volt. Előre jelezte zenésztársainak és barátainak, hogy jelentenie kell majd róluk.News--Fejvadász lőtte agyon a híres countryénekesthttp://www.life.hu/news/20150612-randy-howard-country-enekest-fejvadasz-lotte-agyon.htmlEgy fejvadásszal került tűzharcba Tennessee állambeli otthonában a zenész, Randy Howard, aki belehalt sérüléseibe.NewsOrigoBrutális állapotban találták meg Marilyn Monroe holttestéthttp://www.life.hu/news/20150611-marilyn-monroe-teste-sokkolta-a-temetkezesi-vallalkozokat.htmlA temetkezési vállalkozók, akik Marilyn Monroe-t készítették fel utolsó útjára, meglepő részleteket árultak el a színésznő haláláról. NewsNorthfoto2016-tól ezek a szakok szűnnek meg a felsőoktatásban http://www.life.hu/news/20150611-ezek-a-szakok-szunnek-meg-a-felsooktatasban-2016-tol.htmlHarminchét jelenlegi mesterszak és két osztatlan képzés biztosan nem indul a 2016/2017-es tanévben a felsőoktatásban- írja az Origo.NewsMTI/Soós LajosMegtarthatja munkáját a pilóta, aki lehülyézte az utasokathttp://www.life.hu/news/20150611-megtarthatja-munkajat-a-pilota-aki-lehulyezte-az-utasokat.htmlA Ryanair pilótája Facebookon hülyézte le az utasokat, ráadásul egy muszlim vallású emberből is viccet csinált. NewsThinkstockKét embert szúrtak meg a 4-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20150612-a-4-es-villamos-vonalan-keseles-tortent-csutortok-este.htmlCsütörtök este két férfi szenvedett szúrt sérülést a 4-es villamos vonalán. A helyszínelés miatt egy ideig pótlóbuszok jártak a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.