Fejvadász lőtte agyon a híres countryénekest

Forrás: Youtube/randyhoward -
fejvadász halál börtön country tűzharc előállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy fejvadásszal került tűzharcba Tennessee állambeli otthonában a zenész, Randy Howard, aki belehalt sérüléseibe.

A country énekes elmulasztott megjelenni a tárgyalásán, ahol ittas vezetésért, kábítószer- és lőfegyver birtoklásáért kellett volna felelnie. A fejvadász elő akarta állítani Randy Howardot, aki azonban tüzet nyitott rá.

Randy Howard Forrás: Youtube/randyhoward

Egyébként nem ez az első eset, hogy hasonló ügyek miatt állították bíróság elé a zenészt, aki állítólag meg is jegyezte, hogy többet ő bizony nem megy vissza a börtönbe. Ezért is fajulhatott el az előállítási kísérlet.

Az ügyben vizsgálat indult.

Becsületességre és bizalomra épül Budapest első Közösségi Adományozó Pontjahttp://www.life.hu/news/20150612-budapest-elso-kozossegi-adomanyozo-pontja-az-ajandekdoboz-becsuletessegre-es-bizalomra-epul.htmlA más országokban egyre népszerűbb kezdeményezés kísérleti jelleggel indult el Budapesten. Vajon nálunk is működhet a becsületességre és bizalomra épülő adományozási modell?News--Te kinek a hajszáláért fizetnél 60 ezer forintot?http://www.life.hu/news/20150611-napoleon-hajszalat-60-ezer-forintert-adtak-el-egy-aukcion.htmlEgy darab hajszál kelt el 60 ezer forintért. Az igaz, hogy nem akárki hajáról van szó: maga Napóleon hullatta el.NewsOrigoKét embert szúrtak meg a 4-es villamosonhttp://www.life.hu/news/20150612-a-4-es-villamos-vonalan-keseles-tortent-csutortok-este.htmlCsütörtök este két férfi szenvedett szúrt sérülést a 4-es villamos vonalán. A helyszínelés miatt egy ideig pótlóbuszok jártak a Jászai Mari tér és a Széll Kálmán tér között.NewsEgykori szerelmét gyászolja Puskás Petihttp://www.life.hu/news/20150612-egykori-szerelmet-kingat-gyaszolja-puskas-peti.htmlFeketére változtatta coverfotóját a The Biebers és Puskás Peti a Facebookon. A sikeres magyar zenekar gyászol: Peti exe személyében egy nagyon kedves barátnőjüket veszítették el. News--Schumacher síbalesetét és a Germanwings-katasztrófát is megérezte a brit nő - Legalábbis ezt állítjahttp://www.life.hu/news/20150611-schumacher-sibalesetet-es-a-germanwings-katasztrofat-is-megerezte-a-brit-no-denise-griggs.htmlA 49 éves Denise Griggs tízéves korában - édesapja autóbalesetekor - jött rá, hogy furcsa képességgel rendelkezik. Legalábbis ő ezt állítja. Megálmodja és lerajzolja a jövőt, azaz, leginkább a jövőben bekövetkező tragédiákat. News--Gyilkosság Budapesten: holtan találták otthonában a nőthttp://www.life.hu/news/20150611-gyilkossag-budapesten-holtan-talaltak-otthonaban-a-not.htmlHoltan találtak egy nőt budapesti otthonában, a feltételezett tettest elfogták.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.