Ismét bíróságra megy Damu Roland

Forrás: MTI/Marjai János -
Damu Roland Az igazság című könyv Jóban Rosszan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, színész élete jelenleg egy véget nem érő kálváriák sorozata.

Mint arról hírt adtunk, Damu Roland egyik cellatársa keményen nyilatkozott a színész börtönben töltött idejéről. A Bors munkatársa felkereste őt a könyvének, Az igazságnak az egyik bemutatóján tegnap, hogy megtudja, Damu miként vélekedik arról, miszerint a cellatársa azt állítja, terrorban tartotta a cellatársait.

Forrás: MTI/Marjai János

"Vissza fog kerülni a börtönbe, beperelem, hogy bizonyítsa az elmondottakat. Ha igaz, amit mond, annak komoly következménye lett volna már odabent. Jelentési kötelezettsége van minden rabnak, ha ezt nem tette meg akkor, az bűncselekmény" - mondta dühösen Damu. A színész elmondta, 998 kamera van Tiszalökön, így szerinte, ha történt volna is erőszak, azt fel kellett volna venniük azoknak. Roland azt állítja, egykori cellatársa pénzt kap a nyilatkozataiért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.