Csirkét lopott Mila Kunis

Forrás: AFP/Frederic J. Brown -
színésznő csirke Mila Kunis Hollywood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sztoriba keveredett Hollywood dögös színésznője, Mila Kunis.

A sztár egy gyerekkori barátja egész fura módon próbál hírnevet szerezni, és befeketíteni a színésznő jó hírét. Kristina Karo még Ukrajnában állt nagyon közeli kapcsolatban a színésznővel, szinte együtt nőttek fel. Állítólag a hollywoodi szépség megkárosította őt, mikor ellopta tőle Doggie névre hallgató csirkéjét, pedig ő igazi családtagként tekintett az állatra – írja a TMZ. Karo be is perelte ezért a színésznőt, azonban az ügyből végül semmi nem lett.

Forrás: AFP/Frederic J. Brown

"Megtanultam, hogy megbocsássak azoknak, akik rosszat okoztak nekem, mint például Mila" - mondta Karo a TMZ-nek. A hölgy elmondása szerint csak Isten tud majd dönteni az ügyben, és imádkozik, hogy a csirkéje bárhol is van, jól érezze magát, sőt, még egykori barátnője, Kunis is találja meg a lelki békéjét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.