Hatvan házban nincs víz Kalocsán

Forrás: Thinkstock -
víz vízhiány Kalocsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csőtörés miatt hatvan kalocsai házban szünetel ma a vízellátás. A vízmű szakemberei ez idő alatt lajtos kocsiból juttatják vízhez a helyieket. 

Csőtörés miatt a következő órákban mintegy hatvan háztartásban szünetel a vízellátás Kalocsán. A víz kiáramlását a törött vezetékből már megszüntették a vízmű szakemberei, azonban az eddig feltört vízmennyiség két lakóházat veszélyeztet - olvasható a baon.hu-n.

Forrás: Thinkstock

A műszaki mentést végző kalocsai hivatásos tűzoltók szivattyúval kezdték meg a víz eltávolítását.

Tolvai Reni hozza ki a sodrából Kállay-Saunderst?http://www.life.hu/bulvar/20150617-tolvai-reni-megasztar-gyoztes-enekesnore-es-parjara-kallay-saunders-andrasra-panaszkodtak-a.htmlAz énekesnőre és szerelmére a nagy zaj miatt panaszkodnak a szomszédok: a pár állítólag hangosan veszekszik.TV + Bulvár--4 métert zuhant a Debreceni Egyetem teraszáról a bulizó - Túlélte!http://www.life.hu/news/20150616-kizuhant-a-debreceni-egyetem-zenemuveszeti-karanak-teraszarol-egy-bulizo.htmlCigarettázni indult a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának teraszára a fiatalember, akit most súlyos koponyasérüléssel kezelnek a Knézy Gyula kórházban.NewsOrigoElmozdult a Mount Everesthttp://www.life.hu/news/20150616-a-nepali-foldrenges-delnyugat-fele-tolta-a-mount-everestet.htmlHárom centiméterrel délnyugat felé mozdította el az április 25-i Richter-skála szerinti 7,8 erősségű nepáli földrengés a világ legmagasabb csúcsát, a Mount Everestet.NewsThinkstockRendőrökre lőtt egy férfi Budapestenhttp://www.life.hu/news/20150616-rendorokre-lott-egy-ferfi-budapesten-1.htmlGázpisztollyal rendőrökre lőtt egy férfi az éjjel Budapesten - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán.NewsOrigoÖsszeroppant a balatonfüredi gázoló nőhttp://www.life.hu/news/20150617-osszeroppant-a-balatonfuredi-gazolo-no.html Ahogy mi is hírül adtuk, szombaton két bicikliző kislányt gázolt el egy autó Balatonfüreden. Egyikük vasárnap elhunyt. A gyászoló édesapa, Tóth István az RTL Klub kamerái előtt szólalt meg, a gázoló nő pedig sms-ben nyilvánított részvétet. NewsElhunyt Mucsi Sándor színészhttp://www.life.hu/news/20150616-meghalt-mucsi-sandor-a-hires-magyar-szinesz.html64 éves korában elhunyt a híres magyar színész, Mucsi Sándor.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.