Kasza Tibor reagált az őt ért vádakra

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Kasza Tibor műsor show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a hivatalos rajongói oldalán mondja el a véleményét a történtekről. 

Kasza Tibor a hivatalos Facebook oldalán reagálta le a napokban felröppenő pletykákat. Az énekes úgy gondolja, hogy itt kell tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba. Egy, a Kasza! showban is dolgozó statiszta azt állította, hogy Tibi markáns véleménye olykor komoly vitákat szül a forgatások alatt.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Picikét túlzásnak érzem az elhangzottakat. Úgy gondolom, hogy ha az ember valamihez a nevét, és az arcát adja, akkor igenis küzdjön, és harcoljon azért, hogy az a lehető legjobb legyen. Én mindent ezzel a fajta maximalizmussal értem el az életemben, és ezt javaslom nektek is, hogy ha valamiben hisztek, akkor áljatok ki bátran az igazatokért." - mondta a műsorvezető.

Görögország a sztárok kedvenc nyaralóhelyehttp://www.life.hu/bulvar/20150617-horvath-eva-modell-santorini-szerelmese-trokan-nora-szineszno-kefalonian-nyaralt-a-sztarok-kedvelik.htmlHorváth Éva Szantorini szerelmese, Trokán Nóra egy eldugott falucskában találta meg a számításait, de a világsztárok sem vetik meg a görög szigetvilág nyújtotta élményeket.TV + BulvárOrigoMindig kíváncsi voltál, hogy milyen egy koncert színfalai mögött?http://www.life.hu/bulvar/20150617-volgyesi-gabi-a-szelfiben-megmutatja-a-szinfalak-mogotti-keszulodest.htmlMa este az RTL Szelfijében Völgyesi Gabi kézi kamerájával mutatja meg, hogyan készülnek egy fellépésre a kulisszák mögött.TV + BulvárThinkstockKonkurenciája akadt a Wellhellónak?http://www.life.hu/bulvar/20150617-nem-konkurenciaja-a-wellhellonak-a-halott-penz.htmlA Life.hu szókimondó riportere a Halott pénz frontemberével beszélgetett szakmáról, pörgésről és a Wellhellóról.TV + BulvárOrigoFeszültség és puskaporos hangulat a Kasza! felvételénhttp://www.life.hu/bulvar/20150617-feszultseg-es-puskaporos-hangulat-a-kasza-felvetelen-kasza-tibi-megszolalt.htmlEgy statiszta szerint nem jó hangulatban folynak a forgatások, Kasza Tibi szerint csupán szakmai viták vannak. TV + Bulvár--Hajdú Péter Kasza Tibit ekézte a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150604-hajdu-peter-kasza-tibit-ekezte-facebookon.htmlHajdú Péter kisfiáról és Kasza Tibiről osztott meg egy képet, vicces címmel.TV + Bulvár--Horvátországban romantikázik Kasza Tibor és barátnőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150611-kasza-tibor-a-baratnojevel-romantikazik.htmlCsodás fotókat posztolt magáról és barátnőjéről Kasza Tibor a hivatalos Facebook oldalára.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.