Megvan, hová vitték a műanyag halottakat!

Forrás: Facebook -
műanyag Tom Hanks forgatás halott autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap két, műanyag fóliába tekert holttestet vitt valaki a kocsija tetején az M3-as autópályán. Mindenkit megnyugtatunk, nem igazi hullák voltak. Megtudtuk, hová tartottak az élethű bábuk!

Eddig nem derült ki, hogy hová tartottak a kocsi tetején szállított, valódi hullának látszó bábuk, amelyekről egy fiatal nő, aki a képet is készítette, azt írta:

„Lábai nem merevek voltak, a talpán látszódtak a ráncok, sőt még a fanszőrzet is kivehető volt a fólia alatt."

Műanyag halottak az M3-ason Forrás: Facebook

Mi megtudtuk!
„A napokban az újpesti szemétégető közelében található, Origo filmstúdióban jártam, ahol Tom Hanks A Da Vinci-kód harmadik részének, az Infernó-nak a jeleneteit forgatják. Az Oscar-díjas világsztár márciusban érkezett a magyar fővárosba, ahol 2 hónapot tervezett eltölteni. Az utcai jeleneteken kívül stúdiófelvételek is készülnek, amelyhez ezekre a hullákra szükség volt. Amúgy az amerikai stáb kedves és kulturált. Ők már akkora emberek, hogy megengedhetik maguknak, hogy ne nagyképűsködjenek, a magyar stáb viszont a tipikus, pökhendi magyar filmesekből áll. Itt nem üvöltött a rendező, alig lehetett hallani a hangjukat. A főszereplők pedig a stúdióban szabadon rohangálnak, nincsenek eldugva" - árulta el informátorunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.