VV Ádám részegen balhézott a vonaton

Forrás: RTL 2. -
VV Ádám Való Világ RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Való Világ 7 szépfiúja kiabált és ordítozott egy siófoki vonaton, majd inzultálta a többi utast is.

Az egykori gyulai úszómester balhét rendezett egy átmulatott éjszaka után, méghozzá egy vonaton – írja a Blikk. Egy társasággal utazott, ahol ő bizonyult a leghangosabbnak, sőt még egy utasba is belekötött, aki a Fradinak szurkolt. Egy hölgy szemtanú részletesen beszámolt a történtekről. Elmondása szerint Ádám nem igazán tudta kontrollálni magát, és már a kalauznak kellett csitítgatnia.

Forrás: RTL 2.

„Rettentő hangosak voltak! Ordibáltak és trágár szavakat kiabáltak. Többször is rájuk kellett szólni a kalauznak. VV Ádám összeveszett egy utassal, aki a Fradinak szurkolt. Illuminált állapotban csapkodta a fülke ajtaját, és azt kiabálta: „A lilák a legjobbak!" – mesélte a hölgy. VV Ádám nem tagadja a történetek.

"Hát igen. A múlt hétvégi buli menetrend szerint alakult! A hajnali vonatozás őrületes élmény volt. Most is dugig volt, és szinte mindenki piált. Mi legalábbis biztosan! Nem én kezdtem szidni a Ferencvárost! De naná, hogy visszaszóltam, elvégre Újpest-drukker vagyok. De az nagyon vicces volt, hogy utána a fradista sráccal együtt szidtuk a labdarúgó-szövetséget" - mondta az egykori villalakó, aki egy szőke hajú lány társaságában távozott a helyszínről, de elmondása szerint csak barátok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.