Vádat emeltek Oszter Sándor ellen

Forrás: MTI/Beliczay László -
ittas vezetés vizsgálat ügyészség börtön vádemelés rongálás Oszter Sándor mélygarázs MOM Park
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár börtönbe is kerülhet az ismert színművész! 15 hónapnyi vizsgálat után ittas vezetés és rongálás miatt vádat emeltek Oszter Sándor ellen.

Mint ahogyan a Life.hu is korábban megírta, Oszter Sándor tavaly februárban a MOM Park bevásárlóközpont mélygarázsában egy márványoszlopnak hajtott terepjárójával, amivel 700 ezer forintos kárt okozott.

Forrás: MTI/Beliczay László

Bár a színész korábban úgy nyilatkozott, a baleset pillanatában tiszta volt, mi több, állítása szerint nem is ő vezetett, a Budapesti I. és XII. Kerületi Ügyészség vádat emelt ellene - értesült a Bors.

Ittas vezetésért vették őrizetbe John Stamosthttp://www.life.hu/bulvar/20150615-john-stamost-amerikai-szineszt-a-birlak-cimu-sorozat-sztarjat-ittas-vezetesert-vettek-orizetbe.htmlA Bír-lak című sorozat sztárját Los Angelesben fülelték le a rendőrök és azonnal őrizetbe vették.TV + Bulvár--Sam Shepard filmszínész őrizetbe vették ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/news/20150528-sam-shepard-filmszinesz-irot-orizetbe-vettek-ittas-vezetes-miatt.htmlSam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.News--Puzsér ittasan vezetett – komoly büntetést kapotthttp://www.life.hu/kult/20150430-puzser-robert-televizios-szemelyiseget-ittas-vezetes-miatt-buntettek-meg-elvettek-a-jogositvanyat.htmlEgy évre bevonták a jogosítványát és komoly pénzbüntetést is fizetnie kellett Puzsér Róbertnek amiatt, mert néhány éve ittasan vezetett.KultOrigoOszter Sándor Vajnának nem, Berkinek odaadta volna a lányáthttp://www.life.hu/bulvar/20140331-oszter-sandor-andy-vajnanak-nem-berki-krisztiannak-adta-volna-a-lanyat-oszter-alexandrat.htmlOszter Sándor kiakadt, hogy a gazdag, vele szinte egykorú Andy Vajnának egyáltalán eszébe jutott, hogy megkörnyékezze szépséges lányát, Oszter Alexandrát. A közismert színész pár éve azon nem morfondírozott ennyit, hogy hozzáadja-e lányát a botrányos, herevasaltató Berki Krisztiánhoz.TV + Bulvár--A nap videója: Ilyen lenne a Jurassic Park macskákkalhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-ilyen-lenne-a-klasszikus-hollywoodi-film-a-jurassic-park-macskakkal.htmlMíg az új Jurassic Park nézettségi rekordokat döntöget, addig néhány vicces kedvében lévő internetező eljátszott a gondolattal, hogy milyen lenne, ha a régi alkotásban a dinók szerepét óriási cicák vennék át.TV + Bulvár--Gáspár Evelinnél betelt a pohárhttp://www.life.hu/bulvar/20150618-gaspar-evelin-kiakadt-a-bulvarmediara-ami-hazugsagokat-terjeszt-rola.html"Nincs vőlegényem, nem ismerek semmiféle Michaelt, és nem stílusom az, hogy mások pénztárcáját aknázzam ki" – többek közt ezekkel a szavakkal reagált egy róla szóló cikkre Gáspár Evelin, akinél úgy tűnik, betelt a pohár a bulvármédiát és a róla keringő pletykákat illetően. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.