Volt rabtársai Damu mellé álltak

"Fotó: Margitay Klára " -
bosszú Damu Roland börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland cellatársa nemrég kitálalt a színészről. Ritz Mihály állítja, Damu végighazudta a könyvet, azonban a színész szerint az egész csupán aljas rágalom.

Damu Roland egykori tiszalöki cellatársa, Ritz Mihály durván bírálja Damut. Szerinte a színész hazudik a könyvében.

Fotó: Margitay Klára

A színész be akarja perelni Ritz Mihályt, tudta meg a Bors, és Facebookján az alábbi szöveget tette közzé:

"Tiszalöki rabtársaim!!! Tudom, hogy ciki, ha valaki börtönben ült! De, most segítsetek! Írjátok ki az idővonalatokra vagy e bejegyzés mellé, hogy mennyit segítettem a Ritz Mihálynak, akinek olyan büdös volt a szája, hogy nem lehetett mellette megmaradni! Gyertek és legyetek őszinték! Köszi, Roli!”

"Ez várható volt, de ezt bent meg kellett volna tanulnod Rolcsi! Egy pillanat alatt eladnak, hazugságokat terjesztenek rólad, pénzt akarnak keresni ez által! Én fél évig voltam veled 16 négyzetméteren. Soha, semmilyen konfliktus nem volt. Próbáltuk túlélni a bentlétet! Ha majd összefutunk, akkor nem bográcsban csináljuk a bablevest, hanem lavórban. Ölellek barátom!” – írta egy excellatársa, illetve egy másik rabtársa így nyilatkozott:

„Nem pártolom Rolandot, de mindenütt megtalálta a helyét! Ami nem semmi egy 2000 fős börtönben!”

Kulcsár Edina magasra tette a lécet! Szerinted valamelyik lánynak sikerült megugrania?http://www.life.hu/bulvar/20150612-kulcsar-edina-magasra-tette-a-lecet-vajon-lesz-olyan-szep-lany-aki-megnyerhetne-a-miss-world-ot.htmlVajon sikerül-e a Miss World Hungary valamelyik indulójának túlszárnyallnia Kulcsár Edina sikerét, aki a másodikként végzett a világversenyen? A lányok közül szemezgettünk, mint tavaly, ahol olvasóink pontosan megtippelték, kinek a fejére kerül a korona!TV + Bulvár--Ilyen szerelmes VV Dóri http://www.life.hu/bulvar/20150619-vv-dori-szerelmevel-kozos-kepet-toltott-fel-az-oldalara.htmlAz exvillalakó egy igen szexi fotót tett fel a hivatalos Facebook-oldalára, ahol azonban a kép és a hozzáírt szöveg nem igazán van összhangban egymással.TV + Bulvár--Kimondták az ítéletet Bálint Antónia bírósági ügyébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150619-balint-antonia-ragalmazasos-birosagi-ugyeben-megszuletett-az-itelet-felmentettek.htmlKorábbi párja jelentette fel az egykori szépségkirálynőt, mert gyalázó dolgokat írt róla a közösségi oldalán.TV + BulvárOrigoRettenetes hírek kaptak szárnyra: meghalt BB Évi?http://www.life.hu/bulvar/20150619-rettenetes-hirek-kaptak-szarnyra-meghalt-bb-evi.htmlBorzalmas álhírek terjednek a valóságshow-szereplőről. Édesanyja végre megszólalt!TV + BulvárOrigoSör, whisky, pálinka - Így készülnek a magyar bandák a VOLT Fesztiválrahttp://www.life.hu/bulvar/20150618-kulisszatitkok-a-volt-fesztivalrol-megtudtuk-mit-kernek-a-magyar-bandak-a-backstagebe-oltozobe.htmlHamarosan startol a VOLT Fesztivál, így szinte magától értetődik, hogy a magyar fellépőket arról faggassuk, vajon ők is a világsztárokhoz hasonló kérésekkel rukkolnak-e elő egy-egy fellépés alkalmával.TV + BulvárCsuja Imre: "Szándékosan nem szeretnék vadállat lenni"http://www.life.hu/bulvar/20150618-csuja-imre-jaszai-mari-dijas-erdemes-muvesz-az-rtl-klub-hungarys-got-talent-zsuritagjaval-exkluziv.htmlSzerdán lehullt a lepel a Hungary's Got Talent zsűrijéről, és végre megtudhattuk, hogy a négyesben Csuja Imre színművész is helyet foglal majd, aki felesége tanácsára vállalta el a különleges felkérést.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.