A ValóVilág 4 egykori játékosát volt szerelme fenyegette meg azzal, hogy nyilvánosság elé tárja a szőkeségről készült korábbi aktképeket. Évát azonban nem kellett félteni.

Ahogy a Life.hu is megírta, Baukó Éva korábban közösségi oldalán számolt be zsarolójáról, aki bosszúból akarta megosztani az Éváról készült aktfotókat. A ValóVilág 4 játékosa végül úgy döntött, ő maga megy elébe a dolgoknak.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Az eszem megáll, hogy milyen alakok vannak! Tudom, ki a zsarolóm, de nem hagyom magam, rajtam nem fog pénzt keresni. Ráadásul szó sincs semmiféle pornóképről, rólam senki nem fog látni hardcore anyagot, ilyen egyszerűen nem létezik. Erotikus, meztelen fotóim persze vannak, de hát melyik nő nem szereti, ha megörökítik a testét? Nincs szégyellnivalóm. Ezért döntöttem úgy, beelőzve azt a mocskos zsarolót, hogy én mutatom meg a képeimet!" - mondta el a Blikknek Éva. Az erotikus fényképek valóban eljutottak a laphoz, ám végül éppen a ValóVilág játékosának engedélyével kerültek a nyilvánosság elé - kattints ide értük!