Elhagyhatja Bora Borát a rabságban tartott Patrícia

Forrás: notwithoutmysonpatricia.blogspot -
Bora Bora
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarországra ugyan még nem térhet haza, de Tahitire elköltözhet Nyíri-Kovács Patrícia, aki négy éve Bora Borán ragadt kisfiával. 

"Megkaptam Noah felügyeleti jogát és elköltözhetünk Tahitire, ahol egy jó iskolába tud majd járni és végre sportolni, moziba/színházba járni, parkba menni... Sajnos még haza nem mehetünk, de az lesz a következő lépés, én hiszek és bízom benne!" - írta Patrícia Facebookon.

Forrás: notwithoutmysonpatricia.blogspot

A fiatal anyuka négy éve került Bora Borára. Férje azzal csalta ki a nyaralóparadicsomba, hogy így hozzák rendbe házasságukat.Mikor odaértek, a férj elvette felesége és kisfia útlevelét, illetve elkobozta minden ingóságát.

Patrícia Magyarországon pénzügyi szakemberként dolgozott, de Bora Borán kizárólag bolti eladói vagy pincér munkát kaphatott. Férje végig azon ügyködött, hogy Francia Polinéziában folytassák le a válást és gyermekelhelyezést, és a Kúria így is döntött.

Patríciának sikerült megküzdeni az igazáért, megkapta kisfia felügyeleti jogát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.