Teljesen érthető, szép lányok versenyéhez illik nagyon trendin felöltözni, pláne, ha az erősebbik nemet erősíted. És persze illene érteni a divathoz egy kicsit.

Nem elég tudni, hogy éppen mi a divat, érteni is kell ahhoz, hogy mit mikor kell stílusosan viselni. A szépségkirálynő-választás közönségének hímnemű tagjai közül többen is hatalmas divatbakit követtek el. Valószínűleg a hölgyek öltözékében is találtunk volna hibát, de a sok "trendi", egymás mellett álló, mezítlábas fiatalember egyszerűen kiszúrta a szemünket.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nagyon trendi mostanság, nincs is semmi baj a felgyűrt nadrággal és a zokninélküliséggel, a mokaszinnel, de az casual ruházat (vagyis hétköznapokra való viselet). Magyarország szépe választás viszont egy vasárnap esti, alkalmi esemény, amit illik megtisztelni. Én zsűritagként nyilván másképpen öltöztem, és a zsűri többi tagja sem mezítláb pontozott. Nyáron este egy fehér nadrággal, mezítlábas cipővel persze én is elmennék egy sima, esti ivászatra vagy buliba, de nem ide!" - kommentálta a látottakat Schiffer Miklós stílusszakértő.

Baronics Gábor és Sydney Van Den Bosch az afterpartin. Itt már megengedett a laza öltözék!Fotó: Zsigmond László/Life.hu