Jótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítványt. 

Az alapítvány idén nyáron ünnepli 10. születésnapját, melyet egy nem mindennapi rendezvénnyel tettek felejthetetlenné. A rendezvény háziasszonya, Erős Antónia versenyre hívta ki a Barátok közt sorozat színészeit, Mérai Katát, Solti Ádámot, Várkonyi Andrást, valamint csatlakozott a csapathoz Zséda és Szellő István is. 

Forrás: Egy csepp figyelem alapítvány

A hírességek a többszörös magyar golfbajnoktól, Rózsa Csillától leshették el a golf alapvető fogásait. Mérai Kata színésznő, aki életében  először fogott golfütőt, Csilla instrukcióit követve végük kis híján megnyerte a sztárversenyt. Ráadásul a két nő életre szóló barátságot is kötött, olyan jól megértették egymást, és inspirálták a másikat.

Zséda ütni próbálForrás: Egy csepp figyelem alapítvány

Szellő István volt a legrutinosabb, de mégsem ő bizonyult a legjobb tanítványnak, hanem Várkonyi András, aki higgadt és tudatos játékkal nyerte a sztárversenyt. A golfesemény legnagyobb ütését a Barátok közt Vili bácsija produkálta.

Forrás: Egy csepp figyelem alapítvány