Egy csepp figyelem Alapítvány Várkonyi András golf Erős Antónia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítványt. 

Az alapítvány idén nyáron ünnepli 10. születésnapját, melyet egy nem mindennapi rendezvénnyel tettek felejthetetlenné. A rendezvény háziasszonya, Erős Antónia versenyre hívta ki a Barátok közt sorozat színészeit, Mérai Katát, Solti Ádámot, Várkonyi Andrást, valamint csatlakozott a csapathoz Zséda és Szellő István is.

Forrás: Egy csepp figyelem alapítvány

A hírességek a többszörös magyar golfbajnoktól, Rózsa Csillától leshették el a golf alapvető fogásait. Mérai Kata színésznő, aki életében először fogott golfütőt, Csilla instrukcióit követve végük kis híján megnyerte a sztárversenyt. Ráadásul a két nő életre szóló barátságot is kötött, olyan jól megértették egymást, és inspirálták a másikat.

Zséda ütni próbál Forrás: Egy csepp figyelem alapítvány

Szellő István volt a legrutinosabb, de mégsem ő bizonyult a legjobb tanítványnak, hanem Várkonyi András, aki higgadt és tudatos játékkal nyerte a sztárversenyt. A golfesemény legnagyobb ütését a Barátok közt Vili bácsija produkálta.

Forrás: Egy csepp figyelem alapítvány
Hirtelen hosszú haja lett Tornóczky Anitánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-hirtelen-hosszu-haja-lett-tornoczky-anitanak.htmlAz elmúlt években rövid, fiús frizurával mentette a bajba került kutyákat Tornóczky Anita. Az elmúlt hónapokban hosszú, lófarkban sietett a négylábúak segítségére. Hogyan nőtt meg ilyen hirtelen a haja? Megkérdeztük!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huDivatbaki a Magyarország szépe versenyenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-divatbaki-a-magyarorszag-szepe-versenyen-schiffer-miklos-stilusszakerto-elmagyarazza-hogyan-kell.htmlTeljesen érthető, szép lányok versenyéhez illik nagyon trendin felöltözni, pláne, ha az erősebbik nemet erősíted. És persze illene érteni a divathoz egy kicsit.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huVoksán Virág lenyűgöző tájakon járthttp://www.life.hu/bulvar/20150623-voksan-virag-modell-lenyugozo-tajakon-jart-amerikaban-es-a-grand-canyonbol-posztolt-fotot.htmlA modell Amerikában kalandozik és tátva maradt a szánk az ott készített fotósorozattól, most megmutatjuk a Grand Canyont „kiVirágozva".TV + Bulvár--Józan László izmos hasat villantott Puk szerepébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozat-tobiasa-izmos-hasat-villantott-puk-szerepeben.htmlA Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.TV + Bulvár--Bréking! Ők lesznek a Hungary's Got Talent műsorvezetőihttp://www.life.hu/bulvar/20150623-sebestyen-balazs-musorvezeto-es-dombovari-istvan-humorista-vezetik-az-rtl-klub-hungarys-got-talentet.htmlOlyan fotó érkezett szerkesztőségünkbe, amelyből kikövetkeztettük, hogy kik vezetik az RTL Klub ősszel induló, vadonatúj tehetségkutató show-műsorát. Ha igaz a füles, eredeti tippünk félig be is jött.TV + Bulvár--Magyarország szépe: Vajna Timinél kiesett a versenyből, Sarka Katánál királynőnek választották Kiss Danielláthttp://www.life.hu/bulvar/20150622-kiss-daniella-miss-world-hungary-2015-vajna-timinel-kiesett-sarka-katanal-kiralyno-lett.htmlMásodik nekifutásra valósult meg az álma Kiss Daniellának, aki Kulcsár Edinától, a világ második legszebb nőjétől vehette át a koronát. Daniella tavaly, Vajnáék szépségversenyén már megmérette magát, de akkor még a legszebb három lány közé sem jutott be.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.