Katalin házvezetőnője valójában Erzsébet királynő kémje?

Forrás: AFP/David Crump -
Erzsébet királynő Katalin hercegné kémkedés bejárónő Anmer Hall házvezetőnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyes sajtóértesülések szerint nem véletlenül került Anmer Hallba Katalin hercegné és Vilmos herceg újonnan felvett bejárónője: a háttérben bizony maga a királynő mozgatta a szálakat.

Mindössze egy hete állt munkába Katalin és Vilmos új házvezetőnője, Sadie Rice, a pletykák azonban máris vajat sejtenek a 33 éves asszony fején.

Forrás: AFP/David Crump

A Celeb Dirty Laundry egyes forrásai szerint az új bejárónő nem csupán a mosásról, a főzéshez való alapanyagok beszerzéséről gondoskodik, takarítja és rendben tartja a hercegi pár rezidenciáját, hanem magának, Erzsébet királynőnek szolgáltat információkat: Rice-nak állítólag rendszeresen számot kell adnia arról, mi történik Anmer Hallban.

Katalin és Erzsébet rózsásnak cseppet sem mondható viszonya már korábban elmérgesedett: a királynő korábban nem csupán a hercegné ruházatát kifogásolta előszeretettel, hanem Camilla hercegnével együtt frizuráját is, sőt, a kis György herceg és húga, Sarolta nevelésébe is beleszólt, ha úgy tartotta kedve.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.