Altatódallal nyugtatta a rendőr a balesetben meghalt férfi kislányát – szívszorító történet

Forrás: Facebook/Brighton Police -
Karambol dal kislány baleset rendőr sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy coloradói rendőr és egy kétéves kislány szívszorító kapcsolata, amelynek története bejárta az egész világot. 

Az autó, amelyben öt utas utazott, és amelyet egy férfi vezetett a coloradói autópályán, felborult. A sofőr elvesztette az irányítást a gépjármű felett, és letért az útról, végiggurult a rézsűn. A férfi a helyszínen életét vesztette. Az autóban a sofőr kétéves kislánya is bennült. Mikor a helyszínelők megérkeztek, a kislány szívszorító zokogását hallották meg először.

Forrás: Facebook/Brighton Police

Nick Struck rendőrtiszt, hogy megnyugtassa a rémült gyermeket, ugyanazt az altatódalt kezdte neki énekelni, mint amit a saját lányának szokott elalváskor.

A rendőr egy tévéinterjúban elmondta, különösen nehéz a helyszínelés, ha tudják, hogy gyermek is érintett a balesetben. Rettenetesen megviselte, hogy a kislány elveszítette az édesapját, mert neki is hasonló korú lánya van. Természetesen rögtön arra gondolt: akár velük is történhetett volna ez a tragédia. Amióta a kép terjed az interneten, a brightoni rendőrségre folyamatosan érkeznek az üzenetek, amelyekben az emberek tiszteletüket és nagyrabecsülésüket fejezik ki a tisztnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.