Eltűnt egy 13 éves lány Tatabányán

Forrás: Thinkstock -
keresés rendőrség lány eltűnés eltűnt gyerek Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyöngyösi Viktória szombaton ment el otthonról engedély nélkül. Édesanyja a helyi rendőrök segítségét kérte, hogy keressék meg.

A police.hu közleménye szerint Gyöngyösi Viktória körülbelül 160 centiméter magas, sovány testalkatú, arca ovális, haja szőke, egyenes szálú és a derekáig ér. Bal kezének csuklóján régi vágások, sérülések nyomai láthatók.

Forrás: police.hu

A 13 éves tatabányai lány június 20-án ment el otthonról, édesanyja azóta városszerte kereste, de nem találta, ezért fordult a helyi rendőrséghez.

Aki látná Viktóriát...

A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, aki látja Gyöngyösi Viktóriát, jelenlegi tartózkodási helyéről érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107, vagy 112 központi telefonszámok valamelyikét, a 34/517-777-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.