Kárász Róbert Mokka Fásy Zsülike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyan történt a TV2 reggeli adásában, amire a műsorvezető biztos nem számított. Vendége behúzott neki egyet. 

Komoly életmódváltásba kezdett Fásy Zsüliett, hiszen nemrég bokszolni kezdett, valamint személyi edző segítségével keményen sportol és diétázik. A bokszleckéket az őt nagyon féltő édesapja, Fásy Ádám tanácsára, Miló Viki korábbi profi ökölvívótól veszi. Zsüliett be is mutatta tudását a mit sem sejtő Kárász Robin, nézzétek:

Keményen vodkázik a kamera előtt Bérczesi Robihttp://www.life.hu/bulvar/20150622-berczesi-robi-a-hiperkarma-frontembere-a-szelfiben-vodkazik.htmlA drogelvonót is megjárt, a leszokással viaskodó Bérczesi Robi azt vallja, a Szelfi kamerája igazi terápiás eszköz a számára. Még nevet is adott neki: Mikinek hívja. Miki pedig azokat a pillanatokat is veszi, amikor a Hiperkarma frontembere ismét szétcsapja magát a pesti éjszakában – ezúttal nem droggal, hanem alkohollal. TV + Bulvár--Alaposan túlhordta kisfiát Balla Eszterhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-balla-eszter-szineszno-alaposan-tulhordta-kisfiat-palikat.htmlEgy hetet túlhordta harmadik gyermekét, a hétfőn született kisfiút Balla Eszter. A Madách Színház művésznője nagyon megszenvedett azzal, hogy Palika nem sietett a világra.TV + Bulvár--Hugh Hefnernek köszönheti karrierjét a transzszexuális Bond-lány, Caroline Cosseyhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-caroline-cossey-a-transzszexualis-bond-lany-a-playboy-mogul-hugh-hefnernek-koszonte-meg-karrierjet.htmlCaroline „Tula" Cossey volt a világhírű nyuszis magazin első nemváltó műtéten átesett címlaplánya, aki később a Szigorúan bizalmas című James Bond-filmben is feltűnt.TV + BulvárOrigoBaronits Gábor barátnője nem féltékenykedikhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-baronits-gabor-szinesz-baratnoje-nem-feltekeny-tipus.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal Baronits Gábort és egykori szépségkirálynő barátnőjét faggatta kapcsolatukról a Miss World Hungary döntője után. TV + Bulvár--Egy perc nyugta sincs a Schumacher családnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150624-egy-perc-nyugta-sincs-a-schumacher-csaladnak.htmlZajlik az élet a Schumacher családban. Ezúttal a világbajnok öccse, Ralf keveredett balhéba.TV + Bulvár--Nem tudja a Magyarország Szépe udvarhölgye, hol lesz a Miss World http://www.life.hu/bulvar/20150624-interju-a-magyarorszag-szepe-udvarholgyeivel.htmlMiért jó másodiknak lenni? Milyen érzés csak kicsivel lemaradni a legszebb mögött? Ezekről faggatja a Life.hu riportere a Magyarország Szépe két udvarhölgyét. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.