Katy Perry szerelembe esett görögországi nyaralásán

Forrás: Instagram/ Katy Perry -
Mykonosz katy perry Görögország szerelem nyaralás Santorini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő Santorini és Mykonosz szigetén élvezte a vakációját az elmúlt napokban. Katy Perryvel varázslatos dolog történt a nyaraláson: szerelembe esett.

Nem is akárkibe, hanem magába Görögországba. „Szerelem első látásra” – írta Instagram oldalán a híresség.

Forrás: Instagram/ Katy Perry

Katy Perry, aki májusban fejezte be ázsiai turnéját, Santorini és Mykonosz szigetén élvezte a napsütést és a tengert. Santorini fehér és kék épületei teljesen lenyűgözték.

Forrás: Instagram/ Katy Perry

Görögország a sztárok kedvenc nyaralóhelye

Horváth Éva Szantorini szerelmese, Trokán Nóra egy eldugott falucskában találta meg a számításait, de a világsztárok sem vetik meg a görög szigetvilág nyújtotta élményeket.

Forrás: Instagram/ Katy Perry

Az igazi sztár maga Görögország! Meseszép szigetek filmrajongóknak

A nap és a fény országa jó néhány rendezőt és forgatókönyvírót megihletett már a mozgókép világában. Van egy jó hírünk: Görögország sokkal elragadóbb élőben, mint a filmvásznon, és az összeállításunkban szereplő forgatási helyszínek révén megtudhatod, milyen élmények várnak rád, ha ezekre a mesés szigetekre utazol.

Keresztes Ildikó: "Tudom, hogy a bugyimban is szeretnének turkálni"http://www.life.hu/bulvar/20150626-keresztes-ildiko-kiakadt-a-bulvarmediara.htmlKeresztes Ildikó nagyon kiakadt a bulvármédiára, mely az énekesnő szerint a napokban valótlanságokat állított a párkapcsolatáról. Ildikó közösségi oldalán tisztázta a helyzetet egy hosszabb bejegyzésben. TV + Bulvár--Botrány! Visszaéltek Weisz Fanni nevévelhttp://www.life.hu/bulvar/20150626-weisz-fanni-nevevel-visszaeltek-penzt-gyujtenek-a-neveben-a-siketeknek.htmlCsúnyán visszaéltek Weisz Fanni nevével, a modell közösségi oldalán hívta fel a rajongók figyelmét a csalásra.TV + Bulvár--Kellemetlen helyzetbe hozták Bereczki Zoltánt - A színész-énekest nagyon bántja az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150626-csalodott-a-kozonsege-bereczki-zoltanban.htmlA Kelet.hu hírei szerint a színész-énekes késett egy nyíregyházi fellépéséről, majd egy alig egyórás playback után távozott is. Mi történhetett?TV + Bulvár--Emberöléssel vádolják a nővé vált Bruce Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150625-bruce-caitlyn-jennert-emberolessel-vadoljak.htmlKim Kardashian mostohaapja februárban okozott súlyos balesetet, amiben egy ember meghalt, heten pedig súlyosan megsérültek. Az ügy még mindig nem zárult le.TV + Bulvár--Johnny Depp ivászata miatt dől be A Karib-tenger kalózai 5. részehttp://www.life.hu/bulvar/20150625-johnny-depp-ivaszata-miatt-all-a-karib-tenger-kalozai-uj-reszenek-forgatasa.htmlRémisztő hírek érkeztek A Karib-tenger kalózai legújabb részének forgatásáról, Johnny Depp alkoholizmusa ugyanis komolyan akadályozza a munkát.TV + Bulvár--Ezek voltak az elmúlt hetek legnagyobb alázásai a sztárvilágbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150625-az-elmult-hetek-legnagyobb-alazasai-alekosz-demcsak-zsuzsa-david-beckham-majka.htmlNem múltak el eseménytelenül az elmúlt hetek a sztárvilágban: több híresség akasztotta ugyanis össze a bajszát, a nyilvános alázásokból pedig egészen szép botrányok kerekedtek. Íme, a legnagyobbak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.