Így még nem láttad Stohl Andrást! Apaszerepben is remekel a színész!

Forrás:aquaworldresort.hu -
vízipark Stohl András Nyár nyaralás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Andrást ritkán látható apaszerepben. A botrányairól és kíváló alakításairól közismert színész megmutatta, milyen is az, ha apaszerepben tűnik fel.

Stohl András első házasságából származó lányai már nagyok, a 22 éves, táncművész Luca már többször feltűnt a színpadon édesapja oldalán, így tőle nem áll távol a reflektorfény. A legkisebb lányt, a hétéves Franciskát pedig akkor láthattuk utoljára, amikor édesapja a Mamma mia bemutatóján felkapta és táncra perdült vele a színpadon.

Forrás:aquaworldresort.hu

Legkisebb csemetét, az egyéves Andriska nem tud sok időt tölteni a papával, aki nyolc darabban játszik. Reggel elmegy otthonról és éjjel ér csak haza. Így meglepődtünk, amikor mindkét csöppséggel ellátogatott egy víziparkba és órákig festett, játszott velük. Lehet, hogy az apaszerepel áll a legjobban Stohlnak?

Forrás:aquaworldresort.hu

Új sportágnak hódol Erős Antóniahttp://www.life.hu/bulvar/20150623-eros-antonia-golfozik-varkonyi-andras-utotte-a-legnagyobbat-a-sztargolfon.htmlJótékonysági golfversenyt szerveztek, melyre a komoly versenyzőkön kívül meghívták azokat a hírességeket is, akik 2005 óta jelenlétükkel vagy közreműködésükkel erősítették az Erős Antónia által létrehozott Egy Csepp Figyelem Alapítványt. TV + BulvárOrigoMilliomos lett Az ének iskolájának osztályelsőjehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-juhos-zsofi-a-tv2-az-enek-iskolajanak-osztalyelsoje-milliomos-lett-es-elmondta-mihez-kezd.htmlJuhos Zsófi a nagy nyilvánosság előtt kapta meg az első, hétszámjegyű összegét, amivel minden álmát megvalósíthatja. TV + Bulvár--Csobot Adél sztárbarátra lelthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-csobot-adel-az-rtl-klub-xfaktor-enekesnoje-sztarbaratra-lelt-es-byealexel-bandazott.htmlEgyütt pózoltak Csobot Adél és ByeAlex, akik egy váratlan találkozásnak köszönhetően keveredtek egymás társaságába.TV + Bulvár--Szikláról zuhant le a Jóban Rosszban színészehttp://www.life.hu/bulvar/20150629-telekes-peter-a-tv2-joban-rosszban-szinesze-egy-sziklarol-zuhant-a-melybe.htmlTelekes Péter a sorozat Olivérje, egy tíz méter magas szikláról zuhan a mélybe.TV + Bulvár--Sarka Kata:"Ha újrakezdhetném, nem biztos, hogy mindent ugyanígy csinálnék"http://www.life.hu/bulvar/20150628-hajdu-peter-felesege-sarka-kata-civil-eletre-vagyik.htmlSarka Kata bevallotta: ha újrakezdené a karrierjét, valószínűleg nem a reflektorfényt és a nyilvánosság előtti életet választaná.TV + Bulvár--Így még nem láthattad Várkonyi Andit - A híradós megmutatta érettségi tablóképéthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-megmutatta-erettsegi-tablokepet-es-gondor-furtjeit.htmlFiatalkori arcát mutatta meg közösségi oldalán a gyönyörű híradós, aki 18 évesen nehezen viselte göndör fürjeit.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.