Tóth Andi szexi dekoltázst villantott

Forrás: Instagram/Tóth Andi -
X-Faktor dekoltázs Spoon Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztese megmutatta, hogyan táncol a színpadon apait, anyait beleadva.

Tóth Andi bomba formában van, és egyre többször vállalja fel nőiességét. Az énekesnő, ha így folytatja, pár év múlva olyan nővé érik majd, aki tudja, hogyan kell a pasik fejét elcsavarni.

Tóth Andi Forrás: Instagram/Tóth Andi

Betegesen szerelmes Tóth Andi

Tóth Andi az RTL Klub tehetségkutatója után esett szerelembe a Spoon együttes Petijével, a Life.hu cikkében elolvashatod, milyen, amikor szerelmes az X-Faktor sztárja.
Berki Krisztián új kihívás elé néz?http://www.life.hu/bulvar/20150629-berki-krisztian-a-tv2-musorvezetoje-uj-kihivas-ele-nez-es-kiprobalta-magat-fogathajtokent.htmlA műsorvezető kipróbálta magát fogathajtóként, a versenyen pedig olyan társra is lelt, aki határozottan meghúzta a gyeplőjét.TV + Bulvár--Voksán Virág lenyűgöző tájakon járthttp://www.life.hu/bulvar/20150623-voksan-virag-modell-lenyugozo-tajakon-jart-amerikaban-es-a-grand-canyonbol-posztolt-fotot.htmlA modell Amerikában kalandozik és tátva maradt a szánk az ott készített fotósorozattól, most megmutatjuk a Grand Canyont „kiVirágozva".TV + Bulvár--Józan László izmos hasat villantott Puk szerepébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150623-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-sorozat-tobiasa-izmos-hasat-villantott-puk-szerepeben.htmlA Barátok közt Tóbiása Shakespeare Szentivánéji álom című darabjában igazán szexi Pukká változott, sőt, a jelmezének köszönhetően alig ismertünk rá.TV + Bulvár--Erzsébet királynő tanította az illő viselkedésre Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/bulvar/20150629-erzsebet-kiralyno-etikettre-es-illo-viselkedesre-tanitotta-lewis-hamilton-forma-1-es-autoversenyzot.htmlA brit autóversenyző első kézből kapott egy kis leckét etikettből: maga a királynő magyarázta el neki, hogy illik viselkedni az asztalnál!TV + Bulvár--Baukó Éva megtapizta Cristofelthttp://www.life.hu/bulvar/20150628-bauko-eva-megtapizta-cristofelt-facebook-poszt.htmlVajon mi történik a két egykori villalakó között?TV + Bulvár--Brooklyn Beckham nagyon menő kocsin tanul vezetnihttp://www.life.hu/bulvar/20150626-brooklyn-beckham-meno-rolls-royceon-tanul-vezetni.htmlVictoria és David tinédzser fia Rolls-Royse autóval fotózkodott, amit ki is posztolt Instagram oldalára. A képhez fűzött kommenten azért egy kicsit meglepődtünk.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.