Eltemették a Germanwings katasztrófát okozó másodpilótát

Forrás: AFP -
temetés Andreas Lubitz tragédia légi katasztrófa másodpilóta Germanwings Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csendesen, a nyilvánosságtól távol, szűk körben helyezték örök nyugalomra Andreas Lubitzot hétfőn szülővárosában, Montabaurban.

A helyi Rhein-Zeitung nevű lap mindössze egyetlen sorral emlékezett meg a Germanwings légi katasztrófát okozó Andreas Lubitz temetéséről. A 29 éves másodpilótát barátai és családja szűk körében helyezték örök nyugalomra a németországi Montabaurban.

Forrás: AFP

A Germanwings fapados légitársaság repülőgépe március végén zuhant le a Francia-Alpokban. Az eddigi vizsgálatok eredményei szerint a gép másodpilótája, Andreas Lubitz szándékosan vezette a gépet a hegynek. 148-an veszítették életüket a tragédiában.

Szerelmi csalódás miatt készült öngyilkosságra?

Andreas Lubitz nem csupán depressziós volt, hanem súlyos szembetegsége miatt a vakságtól is tartania kellett. Hazudott az orvosainak, tabletjén öngyilkosságról olvasott, pilótaengedélye megszerzése előtt pedig pszichiátriai tünetekkel is kezelték. Mindezek ellenére nem mehettünk el szó nélkül amellett sem, hogy a legelső híresztelések szerint Lubitz szerelmi csalódása miatt végzett az A320-as géppel. Ennek járt utána a Life.hu - cikkünket ide kattintva olvashatod.
Schumacher síbalesetét és a Germanwings-katasztrófát is megérezte a brit nő - Legalábbis ezt állítjahttp://www.life.hu/news/20150611-schumacher-sibalesetet-es-a-germanwings-katasztrofat-is-megerezte-a-brit-no-denise-griggs.htmlA 49 éves Denise Griggs tízéves korában - édesapja autóbalesetekor - jött rá, hogy furcsa képességgel rendelkezik. Legalábbis ő ezt állítja. Megálmodja és lerajzolja a jövőt, azaz, leginkább a jövőben bekövetkező tragédiákat. News--Ez a videó rögzíthette a Germanwings-gép utolsó másodperceit? Sokkoló felvétel!http://www.life.hu/drlife/20150406-ez-a-video-rogzitette-a-germanwings-utolso-masodperceit-sokkolo-felvetel.htmlA korábbi hírekkel ellentétben, most mégis napvilágot látott egy felvétel, amely rögzíthette a Germanwings-tragédia utolsó másodperceit. Később persze erről is kiderült, hogy nem valódi.Dr. LifeNorthfotoMegszüntetik a Germanwings légitársaságothttp://www.life.hu/news/20150507-megszunik-a-germanwings-legitarsasag.htmlNovemberig még bárki utazhat a Germanwings járataival, azt követően ugyanis megszűnik a légitársaság, melynek Barcelonából Düsseldorfba tartó járatát szándékosan vezette a halálba pár hónapja Andreas Lubitz, másodpilóta. NewsOrigoAz utolsó pillanatban meggondolta magát a Germanwings öngyilkos pilótája?http://www.life.hu/news/20150507-andreas-lubitz-a-germanwings-masodpilotaja-a-tragedia-elott-nehany-masodperccel-meggondolta-magat.htmlMégsem akarta a hegynek vezetni a gépet a Germanwings másodpilótája, Andreas Lubitz, aki az eddigi találgatások szerint szándékosan végzett magával és a fedélzet 150 másik utasával márciusban.NewsAFPDöbbenetes! Gyermeke koponyáját törte be az apahttp://www.life.hu/news/20150629-a-bagi-apa-ket-gyermeket-bantalmazta-betorte-a-koponyajat.htmlKét kisgyermekét bántalmazta súlyosan családi házukban a 34 éves apa; az agresszív férfit a rendőrség elfogta. News--Sokkoló! A fagyasztóba tette szüleit, miután megölte őkethttp://www.life.hu/news/20150627-a-fagyasztoba-tette-szuleit-miutan-megolte-oket.htmlBrutális gyilkossággal vádoltak meg egy férfit, miután két holttestet találtak a fagyasztójában, melyekről azt feltételezik, hogy a szüleié. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.