Templomokban szónokol Kudlik Juli

Forrás: MTI -
CD Kudlik Júlia szeretet templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori tévés bemondó, aki töretlen népszerűségnek örvend, manapság templomokban hirdeti az igét.

A népdalénekes Szvorák Katalinnal lép fel templomokban Kudlik Juli, ahol lelki, fizikai megújulást adó pihenésről, az egyedüllétről, összeszedettségről, a csend hatalmáról és gyógyító erejéről beszél – írja a Bors.

Forrás: MTI

A műsorvezető az 1981-es Röpülj páva népdalversenyen találkozott először a Kossuth-díjas énekesnővel, Szvorák Katalinnal. Később nem tartották a kapcsolatot, de az élet újra összehozta őket. A templomi fellépések mellett más projektekben is együtt dolgoznak: már megjelent első cd-jük Szeretettel címmel, és most készítik a másodikat, aminek Várakozás lesz a címe.

„A Szeretettel című lemez prózai részében saját gondolataimat mondom el egy-egy téma kapcsán, a részek között pedig népdalok csendülnek fel Kati előadásában. Szeretnénk megosztani néhány gondolatot a szeretetről egy olyan világban, ahol nem szeretik a szeretetet” – mondta Kudlik Juli, aki manapság főleg a határontúli kistelepülések templomaiban lép fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.